Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 18

Aflevering 18

RTL Late Night

26-9-2018

| 3826 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Sandra Beuveling: 'Drama Oss was een ongeluk dat ook met de auto had kunnen gebeuren'
Sandra Beuveling zegt dat zij en de betrokken partijen de maker van de Stint niks kwalijk nemen. "Dat willen we ook echt benadrukken."

Sandra Beuving over bakfietsdrama Oss: 'Het is bijzonder om te zien hoe kinderen weer doorgaan'
Sandra Beuving is bestuurder van de scholengemeenschap en legt uit dat het inmiddels weer goed gaat op de school van de kinderen van het verschrikkelijke bakfietsongeluk. Een van de directe zorgen vlak na het ongeval was dat er veel media op de school af zou komen. "Je moet zorgen dat mensen op de juiste plek zijn en dat mensen doen wat nodig is", aldus Beuveling

Baantjer tijdens de historische Kroningsrellen van 1980
Maandag beginnen opnames voor de nieuwe Baantjer-film, die verder terug zal gaan in de tijd dan de originele serie. "Zoeken jullie nog naar een lijk"? Vraagt Twan." "Dan moet je Theo Hiddema hebben", aldus Peter R. de Vries. Waldemar Torenstra zegt dat hij twijfelde om de rol aan te nemen, maar het met Arno als regisseur toch aandurfde. Jelka van Houten, Fedja Van HuÍt en Rianne van Horst zijn de kersverse namen die ook mee gaan spelen.

Best bekeken Nederlandse serie ooit krijgt een vervolg: Baantjer
Na 12 jaar komt De Cock, met C-O-C-K, weer terug. Tegen het decor van de krakersrellen begin jaren '80 kruipt Waldemar Torenstra in de rol van een jonge De Cock bijgestaan door zijn compagnon Tonnie gespeeld door Tygo Gernandt.

School vangt kinderen op na bakfietsdrama Oss
Het is bijna een week na het bakfietsdrama in Oss. Belangrijkste opdracht voor het schoolbestuur van de Korenaer was om de kinderen en leraren goed op te vangen en het verdriet te verwerken. Sandra Beuving moest als bestuurder van de scholengemeenschap kinderen, leerkrachten en betrokkenen opvangen na het drama in Oss.

Martijn Zegt Sorry: Albert Heijn, PostNL en Boer Zoekt Vrouw
Albert Heijn opent prikkelarme supermarkt, PostNL bezorgt bij de buren en Boer Zoekt Vrouw (lees: Yvon Jaspers) staat te blŤren. Wat een teringherrie!

Peter R. de Vries: 'Max Moszcowicz had een bloedhekel aan de heer Hiddema'
Een verhit gesprek tussen Peter R. de Vries en Theo Hiddema over wat Max Moszcowicz nou precies van beide tafelgenoten vindt.

Theo Hiddema raakte in conflict met Max Moszcowicz
Theo Hiddema nam na zes jaar afscheid van het kantoor van Moszcowicz. Theo Hiddema ging ervan uit dat Moszcowicz dacht dat het toeval was dat hij vervolgens in de buurt een kantoor opende. Echter is Peter R. de Vries het daar niet helemaal mee eens. De Vries: "Hij dacht daar anders over." Theo Hiddema tegen Peter R de Vries: "Ik kan in de Tweede Kamer vertellen dat ik u de baas was."

Peter R. de Vries, Theo Hiddema en Geert-Jan Knoops over Max Moszcowicz
Max Moszcowicz heeft een bataljon aan advocaten opgeleid, twee daarvan zijn Theo Hiddema en Geert-Jan Knoops. Peter R. de Vries heeft als misdaadverslaggever alle grote zaken van de bekende strafpleiter op de voet gevolgd. Een bijzonder gesprek over Max Moszcowicz.

Peter R. de Vries: 'Max Moszcowicz was mijn leermeester'
Peter R. de Vries was 23 jaar toen hij Max Moszcowicz als Telegraaf-verslaggever leerde kennen. Moszcowicz zag direct iets in de jonge De Vries. "De jaren erna gingen we minimaal een keer per week lunchen en ontpopte hij zich als mijn leermeester. Ik kreeg colleges over het recht en over het leven."

Dieet van slechts drie weken kan je gezondheid aanzienlijk verbeteren
Volvette producten, verse producten en veel groente en fruit. Dat is het kleine verschil waarmee een diabetespatiŽnt zijn leven kon omgooien in slechts een paar weken in het nieuwe seizoen van Dokters van Morgen.

Dokters van Morgen: Is juiste voeding het ideale medicijn?
Heb je als je gezond eet geen medicijnen meer nodig? Door gezond te eten en een betere levensstijl, kan zeker de helft van patiŽnten stoppen met medicijnen. En dat is ook het onderwerp van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Dokters van Morgen. Antoinette Hertsenberg duikt voor haar programma in de wereld van voeding als medicijn.

Peter R. vs, Theo Hiddema: 'Nou, het raakt u wel he?'
Nu al gezellig aan tafel: Peter R. vindt dat Theo Hiddema zich meer had moeten laten horen tijdens de Algemene Beschouwingen.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Antoinette Hertsenberg, Arne Toonen, Peter R. de Vries, Theo Hiddema en Yvon Jaspers te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 18 werd uitgezonden op woensdag 26 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie