Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 19

Aflevering 19

RTL Late Night

27-9-2018

| 953 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Marokkaans-Nederlands gedachtegoed in Melk en Dadels
Melk en Dadels is een bijzondere theatervoorstelling die momenteel door het land toert. In de voorstelling vertellen vier jonge Marokkaans-Nederlandse actrices persoonlijke verhalen die een diverser beeld van Marokkaanse Nederlanders geven. Castleden Fadua El Akchaoui en Kyra Bououargane vertellen alles over deze bijzondere theatervoorstelling.

Fons van den Boom vliegt hoog in de lucht
Wingsuit-vliegen is een subdiscipline van het parachutespringen. Het oogt als skydiven, maar er zit een parachute vast aan het wingsuitpak. Fons van den Boom is Nederlands Kampioen Wingsuit vliegen en recentelijk in TsjechiŽ als negende geŽindigd op het WK. Een enorme prestatie gezien het feit dat hij deze sport als amateur beoefent.

Amerikaanse kandidaat-opperrechter Brett Kavanaugh onder vuur
Het is de dag des oordeels voor de Amerikaanse kandidaat-opperrechter Brett Kavanaugh. Hij wordt er door vier vrouwen van beschuldigd dat hij zich toen hij op de middelbare school en de universiteit zat, zich aan hen vergreep. Heleen Mees, Marijn de Vries en Peter Plasman over de beschuldigingen aan de door Trump voorgedragen opperrechter.

In Castricum krijgen statushouders geen sociale huurwoning-voorrang meer
Vluchtelingen die voorrang krijgen op Nederlanders bij het toewijzen van sociale huurwoningen. Het is de wet, maar is het eerlijk? In Castricum stoppen ze ermee. Lex Uiting reisde af naar het Noord-Hollandse dorp.

Hoofd Nationale Recherche over voorkomen terroristische aanslag
"Ze hadden plannen om automatische wapens en explosieven aan te schaffen. Doelwit was een evenement waar ze veel slachtoffers wilden maken".

Hoofd Nationale Recherche over voorkomen terroristische aanslag
"Doelwit was een evenement waar ze veel slachtoffers wilden maken. Aanslagen als Charly Hebdo of vliegveld Brussel? "Met deze aanhouding hebben we echt een ernstige aanslag voorkomen. Moeilijk te zeggen hoe die er uiteindelijk uit had gezien, maar groot evenement met veel slachtoffers"

In deze uitzending van RTL Late Night waren Martin Koolhoven, Heleen Mees en Peter Plasman te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 19 werd uitgezonden op donderdag 27 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie