Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 15

Aflevering 15

RTL Late Night

2-2-2019

| 675 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Tania Kross en Iris Hond: Bohemian Rhapsody vs A Star is Born
Operazangeres Tania Kross en concertpianist Iris Hond vechten in een heuse battle uit welke Oscar-genomineerde film er moet winnen. Tania is de ambassadeur van de Queen-film Bohemian Rhapsody: "Het is fenomenaal wat Freddie Mercury kan doen met zijn stem." Iris heeft beide films gezien, maar heeft toch een voorkeur voor A Star is Born. "Ik was zo intens geraakt door die film en Lady Gaga."

Tania Kross - Bohemian Rhapsody
Operazangeres Tania Kross met Bohemian Rhapsody uit de gelijknamige Oscar-genomineerde speelfilm.

Iris Hond - Always Remember Us This Way
Pianiste Iris Hond met Always Remember Us This Way van de Oscar-genomineerde film A Star is Born.

Zes jaar cel voor dader doodgeslagen Lucas: "Er is zoveel onrecht"
De man die Lucas in Utrecht zomaar doodsloeg, heeft zes jaar cel gekregen. Marloes en Benno, de broer en zus van Lucas, herdenken hun broer en reageren op de uitspraak van de rechtbank.

Broer en zus Lucas: "Straf van zes jaar was schokkend moment"
Marloes en Benno, de broer en zus van Lucas, vertellen over de dag in de rechtbank. "Als je iemand binnen ziet lopen waarvan je weet dat hij je kleine broertje, je beste vriend, gedood heeft. Dat is bijna niet te beschrijven." Vanmiddag werd bekend dat de dader zes jaar de gevangenis in moet. Een schokkend moment voor de familie: "De man die Lucas van zijn leven heeft beroofd kan over drieëneenhalf jaar vrij zijn."

Week van Patty: Beatrix, Carlo en Irene en Céline Dion
Tv-diva Patty Brard met wat haar deze week opviel in de media. Prinses Beatrix is 81 jaar geworden, Carlo en Irene teasen een comeback, er komt een film over het leven van Céline Dion en een vooruitblik op de grootse finale van Heel Holland Bakt.

Bizzey gaat knallen in AFAS Live: 'Elke cent die ik verdien zit erin'
Alles wat Bizzey aanraakt verandert in goud. De rapper staat 16 februari in een uitverkocht AFAS Live. Hij belooft de grootste en spannendste show die een rapper ooit gegeven heeft in Nederland. "Dit is voor mij een bucketlist-ding. Elke cent die ik verdien zit erin. Ik wil de beste show geven die in Nederland ooit gegeven is."

Bizzey stapte op muzikale hoogtepunt uit Yellow Claw
Op zijn muzikale hoogtepunt besloot Bizzey uit het mega populaire dj-trio Yellow Claw te stappen. Hoewel bijna iedereen om hem heen vertelde dit niet te doen. "Ik ben super blij met deze beslissing."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Patty Brard, Tania Kross, Carlo Boszhard en Lady Gaga te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 15 werd uitgezonden op zaterdag 2 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie