Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 16

Aflevering 16

RTL Late Night

4-2-2019

| 510 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Asthon Brothers met hun circus van krankzinnigheid
De Ashton Brothers en hun 30-tallige 'circusfamilie' gaan deze zomer vijf uur lang het publiek entertainen met een krankzinnige show. Horrorclowns, goochelaars, dieren en acrobatiek; het komt allemaal langs.

Asthon Brothers zetten studio op z'n kop
Muziek, dans, acrobatiek, horrowclowns, een evenwichtsartiest op tafel en vooral een flinke dosis krankzinnigheid. De Asthon Brothers zetten met hun 'circusfamilie' de hele studio van RTL Late Night op zijn kop.

Lex in de regio: Paasvuren en zingende schilders
Verslaggever Lex Uiting duikt elke week in het regionale nieuws. Met vandaag: broers maken video's over prachtige plekken in Nederland (The Dutch Way Of Life), paasvuren en een carnavalsclip van zingende schilders uit Voorschoten.

President Trump wil iconische D-Day-vlag uit Nederland
President Trump wil dolgraag een iconische D-Day-vlag uit 1946 hebben. De vlag is op dit moment in het bezit van kunstverzamelaar Bert Keuk en is de komende twee weken te zien in De Kunsthal in Rotterdam.

'Iconische D-Day-vlag staat voor vrijheid'
President Trump heeft veel passie voor de iconische D-Day-vlag en waar de vlag voor staat. Dat vertelt ambassadeur van de Verenigde Staten in Nederland, Pete Hoekstra. Minister van Defensie Ank Bijleveld: "Trump is van harte welkom om de vlag op te halen."

Week van Fien: Pose, Instant Family en If Baele Street Could Talk
Elke maandag deelt Fien Vermeulen haar ideale avond vol films en series met ons in De Week van Fien, met deze week: Pose, Handmaid's Tale, Instant Family, Nice Guys en het voor een Oscar genomineerde If Baele Street Could Talk.

94.200 euro ingezameld voor alleenstaande vader Jay
Papa Jay veroverde in het programma 'Een huis vol' de harten van televisiekijkers. Hij voedt in zijn eentje vijf kinderen op. Koos Joosen besloot een inzamelactie te starten omdat Jay het financieel lastig heeft. En met succes: hij zamelde 94.200 euro in. Jay: "Bedrag neemt heel veel verantwoordelijkheid met zich mee."

Kind Papa Jay: 'Nu kun je wel een mama voor me kopen'
"Het bedrag neemt heel veel verantwoordelijkheid met zich mee", vertelt Papa Jay. Door een inzamelingsactie kreeg hij 94.200 euro. Hij probeert het bedrag uit te leggen aan zijn kinderen. "Nu kun je wel een mama voor me kopen".

Minister Ank Bijleveld 'heel trots' op Heel Holland Bakt-winnaar
'Ik ben heel trots op Anna', vertelt minister van Defensie Ank Bijleveld. Anna Yilmaz, korporaal bij de Marine, won gisteren Heel Holland Bakt. "Je kunt ook zien hoe divers onze medewerkers zijn."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Ank Bijleveld en Pete Hoekstra te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 16 werd uitgezonden op maandag 4 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie