Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 18

Aflevering 18

RTL Late Night

6-2-2019

| 785 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Simone Kleinsma en Jim Bakkum samen in The Passion in Concert
Simone Kleinsma en Jim Bakkum waren eerder al te zien in The Passion, respectievelijk als Maria en Petrus. Dit jaar treden ze voor The Passion in Concert in Ahoy Rotterdam wederom in die rol. "Het is een verhaal met enorm veel emotie. Iedereen herkent wel iets van zichzelf erin."

Simone Kleinsma en Jim Bakkum - Mag ik dan bij jou
Simone Kleinsma en Jim Bakkum spelen samen Maria en Petrus in The Passion in Concert in Ahoy Rotterdam. Samen zingen ze nu Mag ik dan bij jou van Claudia de Breij.

Martijn Zegt Sorry: Rob Geus, Heel Holland Bakt, Piet Paulusma
Sorry zeggen is voor veel mensen moeilijk en daarom helpt cabaretier Martijn Kardol een handje. Met deze week: Rob Geus stopt bij SBS6, Heel Holland Bakt-winnaar Anna en de Pietendiscussie is al in februari losgebarsten: Piet Paulusma stopt bij SBS.

Je interieur verklapt je politieke voorkeur
Heb je een perfect gesnoeide heg in de tuin? De kans is groot dat je meer neigt naar de VVD. Onze politiek verslaggever Marloes Lemsom heeft uitgezocht wat jouw interieur zegt over je stemgedrag.

Zorgboerderij voor demente bejaarden: 'Er is leven na Alzheimer'
De Brabantse Noudje van Bussel en Doris van Vuuren runnen samen een succesvolle zorgboerderij voor ouderen met dementie. Grootenhout is zo succesvol dat ze zelfs bezoekers uit China krijgen die het geheim van het succes willen weten. Volgens het stel is het belangrijk dat mensen blijven lopen. "Alzheimer is een akelige ziekte, maar er is nog leven na Alzheimer."

'Als 2 procent van de bevolking in dna-bank staat, kun je iedereen vinden'
Een DNA-databank zoals GEDmatch zou volgens DNA-specialist Lex Meulenbroek ervoor kunnen zorgen dat zaken als Nicky Verstappen of Marianne Vaatstra sneller worden opgelost. "Als 2 procent van de Nederlanders in de databank staat, dan kun je iedereen vinden."

DNA-databank GEDmatch kan anonieme doden een gezicht geven
Forensisch rechercheur Carina van Leeuwen: "Dit is een hele grote doorbraak." De online DNA-databank GEDmatch kan een gezicht geven aan de honderden mensen die in Nederland anoniem begraven liggen. In Amerika heeft de databank ervoor gezorgd dat zaken na tientallen jaren alsnog worden opgelost.

Simone Kleinsma speelt hoofdrol in Hello Dolly-musical: 'Cadeautje'
Simone Kleinsma gaat de hoofdrol spelen in de Amerikaanse hitmusical Hello Dolly. "Het is een show met prachtige muziek en heel veel humor", vertelt Kleinsma. "Het is zo'n cadeautje." Zelf zag ze de show eerder in New York met Bette Midler in de hoofdrol.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Jim Bakkum, Simone Kleinsma, Bette Midler en Claudia de Breij te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 18 werd uitgezonden op woensdag 6 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie