Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 17

Aflevering 17

RTL Late Night

5-2-2019

| 534 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Ladies of Soul - Somebody Else's Guy
Dit zag je niet op televisie! Souldiva's Glennis Grace, Berget Lewis en Edsilia Rombley treden samen op als Ladies of Soul met het nummer Somebody Else's Guy.

Spektakel met Ladies of Soul, Ronnie Ronnie Flex en En Vogue in Ziggo Dome
Ook in 2019 bundelen souldiva's Glennis Grace, Berget Lewis en Edsilia Rombley hun krachten en gaan ze samen optreden als Ladies of Soul. In de kleedkamer is het heel gezellig: "We ouwehoeren over alles."

Ladies of Soul - We're In This Together
Souldiva's Glennis Grace, Berget Lewis en Edsilia Rombley bundelen hun krachten als Ladies of Soul. In Late Night brengen ze hun single 'We're In This Together'.

Jean-Jacques van Belle: ondanks overlijdensadvertentie springlevend
In december stond er in de Telegraaf en NRC een overlijdensadvertentie waaruit bleek dat Jean-Jacques van Belle (88) is overleden. De oprichter van het wereldberoemde KLM-tijdschrift Holland Herald werd twee weken later echter springlevend gevonden in AlbaniŽ. "Ik ben er geen spijt van, het was echt." Hij probeerde zichzelf van het leven te beroven: "Ik denk dat ze mij expres placebo's hebben gegeven."

Liefde van toen en nu: van contactadvertenties tot online
Tegenwoordig daten we via onze smartphone, vroeger gebruikten we de krant. Historicus Mark Traa vond een archief met duizenden zeer bijzondere contactadvertenties tussen 1840 en 1940. Hij post nu elke dag een oude advertentie en met succes! Hij maakt kans op de Geschiedenis Online-prijs. Verslaggever Lex Uiting ging op bezoek bij Mark.

Rob Geus niet vrolijk door vertrek bij SBS6: 'Ik ben eigenlijk nog niet klaar'
SBS6 neemt na achttien jaar afscheid van Rob Geus. Het contract van Geus liep eind vorig jaar af en is niet verlengd. Geus: "Je weet dat het best lastig gaat worden. Ik maak reality en geen grote shows." De programma's waar hij bij werkte hebben volgens hem SBS groot gemaakt.

Week van Lieven: Gedachtenvertaler, nanodrones en kankermedicijn
Zelfverklaard wetenschapsnerd Lieven Scheire struint het internet en de bladen af op zoek naar gadgets, technieuws en proefjes. Met deze week: een gedachtenvertaler, het Amerikaanse leger koopt nanodrones Black Hornet (39 miljoen), kippen leggen kankermedicijn en Spider Goat-geiten produceren spinnenzijde.

Kinderen met een smartphone: 'Meer vertrouwen, minder controleren'
Ouders houden online graag in de gaten wat hun tieners doen. Maar liefst tachtig procent houdt een oogje in het zeil blijkt uit onderzoek van het Safer Internet Centre. Volgens orthopedagoog MariŽlle Beckers is het belangrijk om tieners te vertrouwen en niet elke stap te willen controleren.

'Voordat je een telefoon voor je kind koopt, maak afspraken'
Als je een smartphone voor je kind wil kopen, maak dan eerst afspraken over wat wel en niet kan, zegt orthopedagoog MariŽlle Beckers. "Ik kijk mee als ik denk dat het nodig is." Glennis Grace reageert: "Ik vertrouw mijn kind volledig, maar je weet nooit wat andere kinderen doen."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace, Rob Geus en Lieven Scheire te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 17 werd uitgezonden op dinsdag 5 februari door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie