Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 20

Aflevering 20

RTL Late Night

8-2-2019

| 697 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De Roelvinkjes: dé realityfamilie van Nederland
Met ruim duizend uur aan videomateriaal, zijn de Roelvinkjes de reallife-familie van Nederland. In het voorjaar zijn ze terug met een nieuw programma: ze gaan op winkels en bedrijfjes van mensen passen, zodat de eigenaren een keer lekker op vakantie kunnen. Dave: "Je groeit eigenlijk wel op met een camera."

Dries Roelvink: 'Door reality-tv spendeer ik meer tijd met mijn zonen'
De realitytelevisieprogramma's van de Roelvinkjes zorgen ervoor dat vader Dries extra tijd spendeert te spenderen met zijn zonen Dave en Donny. "Anders zie ik ze nooit."

Tv-kijkers verliefd op man in het publiek
Het is veel mensen thuis op de bank opgevallen: de man in het witte shirt achter Twan. Zelf heeft de man het niet helemaal door: "Sorry I'm actually English."

Lex in de regio: Kunstwerk van lachgaspatronen en de reizende tuinkabouter
Verslaggever Lex Uiting duikt elke week in het regionale nieuws. Met vandaag: een kunstwerk van lachgaspatronen, de mooiste hond van Nederland-verkiezing, carnaval, tuinkabouter op wereldreis

Coen Swijnenberg: 'Bram Krikke is echt zichzelf'
Hij is hét nieuwe radiotalent van Nederland: Bram Krikke. Volgens zijn Coen Swijnenberg zijn de complimenten aan Bram's adres terecht. "Hij is echt zichzelf, de radio is goed en online is hij heel sterk." Jeroen van Inkel: "Ik vind hem heel grappig."

Honderd jaar radio: 'Radio is sfeer maken'
Drie generaties radio-dj's praten over de magie van het medium dat honderd jaar geleden voor het eerst de ether in ging: radio. Jeroen van Inkel, Coen Swijnenberg en hét nieuwe radiotalent van Nederland: Bram Krikke vertellen waarom zij het zo bijzonder vinden.

Week van Patty: Lotto Weekend Miljonairs, Meghan Markle en Luizenmoeder
Als koningin van de Nederlandse showbizz zag ze alles al voorbij komen in haar leven. Elke vrijdag neemt Patty Brard de mediaweek door, met deze week: Edwin Evers, Lotto Weekend Miljonairs, Vakantieman, Meghan Markle en Luizenmoeder.

Schrijver wil na 2 seizoenen stoppen met Luizenmoeder
Het tweede seizoen van de succesvolle serie Luizenmoeder moet nog beginnen, maar de schrijver heeft aangegeven dat hij het wil houden bij twee seizoenen. "Dit is genoeg, net als Fawlty Towers." Patty Brard: "Ik vind het knap: van hier en niet verder."

Nielson eindelijk op nummer één in Nederland: 'Heel trots op'
Gisteren won Nielson de 100% NL Award voor beste Nederlandstalige album, steelt de show in Wie is de Mol? en pakt vandaag ook nog eens zijn eerste nummer één-hit in Nederland met IJskoud. Nielson: "Ik ben er heel trots op."

Nielson bedreigd na Wie is de Mol?-actie: 'Ik steek je neer'
Nielson kreeg na zijn Wie is de Mol?-actie van afgelopen weekend bedreigingen op Twitter nadat hij een joker in het spel had gestolen. "Ik kom naar je huis en steek je neer." Nielson: "Het is maar een spelletje." Volgens Coen Swijnenberg is Nielson de mol.

Nielson laat tatoeage zetten vanwege nummer één-hit
Donderdag beloofde Nielson in de Coen & Sander Show dat hij een tatoeage zou laten zetten als hij een nummer één hit zou scoren, vandaag verscheen het nummer IJskoud bovenaan de hitlijst. Coen Swijnenberg: "Wanneer ga je een afspraak maken?" Nielson blijft bij zijn woord: "Binnen twee weken, want ik wil het goed laten ontwerpen."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Coen Swijnenberg, Dries Roelvink, Jeroen van Inkel en Patty Brard te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 20 werd uitgezonden op vrijdag 8 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie