Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 19

Aflevering 19

RTL Late Night

7-2-2019

| 788 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Kijkcijferhit First Dates opent eigen hotel
NPO3-hit First Dates opent een eigen hotel voor vrijgezellen die op zoek zijn naar de ware. Barman Victor en gastheer Sergio zijn uiteraard weer van de partij.

'De Nederlandse man mag wat meer zijn best doen'
Volgens gastheer Sergio van First Dates mag de Nederlandse man wat meer zijn best doen. Wim DaniŽls kijkt regelmatig naar het programma en vindt het zelfs leerzaam. Zelf gebruikte hij de zin "Heb je een zwemdiploma" tijdens een eerste date.

'First Dates Hotel ademt liefde'
Gastheer Sergio is zeer te spreken over het First Dates Hotel. "De sfeer is er zeker in het hotel. Het ademt liefde." Er ontstaat liefde in het hotel. Zo is Corrie en Liset is het favoriete stel van barman Victor.

Week van Fernando: Dure K-Pop kaartjes, Backstreet Boys en hologramconcerten
Fernando Halman gidst ons door het woud aan singles, albums en muziektrends in De Week van Fernando. Met deze week: na achttien jaar staan de Backstreet Boys eindelijk weer op ťťn, fans van K-Pop band Blackpink moeten flink in de buidel tasten voor concertkaartjes en gitarist en componist Frank Zappa is als hologram te zien.

Voetbalclubs starten sportprogramma voor supporters met overgewicht
Verslaggever Lex Uiting is vandaag op stap gegaan met voetbalsupporters. De fans staan niet bekend om hun gezonde levensstijl. Reden voor clubs om een sportprogramma te starten om hun supporters van hun overgewicht af te helpen. "Het werkt hartstikke goed! Ze gaan meer groente en fruit eten."

Wim DaniŽls brengt ode aan Houdoe!
Houdoe is gekozen tot het populairste Brabantse woord, maar ook buiten de provincie duikt het woord steeds vaker op. Reden genoeg voor taalvirtuoos Wim DaniŽls om er een boek over te schrijven.

Tip voor Twan: Ir-Sais - Enjoying The Sun
Fernando Halman heeft een muzikale tip voor Twan: het zomerse nummer Enjoying The Sun van Ir-Sais. Vorig jaar scoorde Ir-Sais al een megahit met Midnight Boom.

'Bak je aardappeltjes niet goudbruin'
De nieuwste campagne van het Voedingscentrum valt niet bij iedereen in de smaak. Het advies luidt: bak je aardappeltjes niet te goudbruin. Wieke van der Vossen van het Voedingscentrum wil mensen ervan bewust maken dat acrylamide ontstaat bij het bruin bakken van voedsel. DiŽtist Steffi Haazen vindt dat de nadruk veel meer moet liggen op het eten van meer groente en fruit.

Chefkok Rene Pluijm: 'Advies Voedingscentrum totale onzin'
Chefkok Rene Pluijm vindt het advies van het Voedingscentrum om je eten niet goudbruin te bakken totale onzin. "We moeten veel meer de nadruk leggen op plezier." Wieke van der Vossen van het voedingscentrum wil mensen bewust maken van het ontstaan van de kankerverwekkende stof acrylamide.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Wim DaniŽls en Rene Pluijm te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 19 werd uitgezonden op donderdag 7 februari door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie