Uitzending
RTL Boulevard - 16-4-2019

16-4-2019

RTL Boulevard

304 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Duncan Laurence vertelt openhartig over pestverleden
Voor een pre-party event vliegt de nummer 1 bij de bookmakers naar Londen om daar de buitenlandse pers en fans voor zich te winnen. Aran vliegt mee en vraagt Duncan naar zijn pestverleden en coming out.

Buddy zoekt Cristiano Ronaldo op in Turijn
Na een bloedstollende wedstrijd vorige week waarbij het 1-1 bleef krijgt Ajax vanavond in Turijn de kans om Juventus in te pakken. En Buddy wil de kansen zo groot mogelijk maken, dus samen met andere bekende Ajaxfans reist hij af naar Turijn!

Het spookt op het paleis op de Dam
Onze Duitse buren maken zich zorgen over onze royals, want volgens hen spookt het in het prachtige Paleis Huis ten Bosch in Den Haag. Dat hebben ze helemaal mis, want het is Paleis op de Dam waar er pas echt gekke dingen gebeuren...

Zo ging het er aan toe bij premiere Baantjer-film
De langverwachte Baantjer film ging gisteravond in premiere in het Delamar Theater. En het werd een ouderwets glamour-feestje.

Ex-vriendin Dean Saunders over haar mishandeling
Ze werd bont en blauw geslagen, brak bijna alle botten in haar lijf en vreesde maandenlang voor haar leven. Voor het eerst vertelt Jamie Faber openhartig hoe haar tot een jaar cel veroordeelde ex-man Dean Saunders tot bloedens toe mishandelde.

Nieuw boek onthult ware aard van Anne Faber-moordenaar
Over ruim een maand begint het hoger beroep in de zaak van Michael P., de verkrachter en moordenaar van Anne Faber. Nog altijd denkt iedereen Hoe kon dit gebeuren?. AD-verslaggever Yelle Tieleman zocht uit hoe een jongen uit Zeewolde kon uitgroeien tot een beest.

Frans Bauer vertelt over zijn comeback op RTL
Precies 15 jaar na het winnen van de Gouden Televizier-ring keert Frans Bauer terug op het RTL-nest. De plek waar heel Nederland kennis maakte met de leukste volkszanger van NL.

BN'ers reageren op Notre-Dame-drama in Parijs
De brand in de Notre-Dame in Parijs heeft heel de wereld geraakt. Ook sterren internationaal en nationaal zijn in rouw en betuigen steun via sociale media en de storten ook al de nodige euro's voor de wederopbouw.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 16 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie