Uitzending
RTL Boulevard - 14-4-2019

14-4-2019

RTL Boulevard

256 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

De Toppers pakken uit met heuse pubquiz
De PR-machine rondom de Toppers begint weer te draaien en de heren hebben wat nieuws bedacht: een Toppers pubquiz. Vanmiddag was de opening en Olcay was erbij.

Dorian van Rijsselberghe mist gezin enorm tijdens hectische topsportperiodes
Tweevoudig Olymisch Kampioen windsurfen Dorian van Rijsselberghe is een drukke baas..Naast zijn topsportcarrière is hij niet alleen vader van twee dochters maar organsieert hij dit jaar ook nog eens zijn eigen festival. Fatima wilde daar meer van weten.

Anita Witzier lanceert eigen kookboek
Presentatrice Anita Witzier heeft haar hobby geprofessionaliseerd en een kookboek uitgebracht: Zonder Fratsen. Hoewel het boek niet meedoet aan zoals ze zelf zegt 'trends, hypes en superfoods' zijn de recepten wel gezond.

Hans Klok maakt zich klaar voor vertrek naar Las Vegas
Hans Klok is helemaal klaar voor zijn Las Vegas avontuur. Op 28 april stapt hij samen met zijn vriend Dann in het vliegtuig om daar in Vegas een nieuw leven te beginnen. Gisteravond nam hij alvast afscheid van zijn familie en vrienden.

Tout bekend Instagram aanwezig op Coachella
Op dit moment is het al feest op Coachella. Het is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid van een klein alternatief festival tot het grootste muziek- en lifestyle evenement van Amerika. Een plek waar iedere filmster of supermodel of influencer bij geweest moet zijn.

Nederland gewaarschuwd voor bitcoinadvertenties van oplichters
Afgelopen woensdag ging het hier in de uitzending al over hoe de namen van bekende Nederlanders worden misbruikt in bitcoinadvertenties van oplichters. In de dagen daarna kwamen verschillende media op dit verhaal terug. Heel Nederland lijkt nu gewaarschuwd voor dit soort criminelen.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 14 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie