Uitzending
RTL Boulevard - 15-4-2019

15-4-2019

RTL Boulevard

256 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

de L'Homo is terug en pakt het anders aan
Nog een nachtje slapen en dan ligt er weer een lekkere L'Homo in de schappen. Onze eigen Arie, die ontbloot op de allereerste cover stond, ging op bezoek bij z'n opvolgers die hun kleren WEL mogen aanhouden.

Het allerlaatste seizoen van Game of Thrones is hier
Winter is coming... En dan bedoel ik niet die paar vlokjes die dit weekend zijn gevallen. Nee, vandaag start het allerlaatste seizoen van 's werelds meest succesvolle tv-serie Game of Thrones.

Koudwatervrees bij Married at First Sight
Het programma Married at First Sight draait om trouwen. Wel trouwen op je eerste date, maar trouwen! Toch kreeg kandidate Bo gisteren ineens koudwatervrees. En moest Nick met de 'tweede keus' in huwelijksbootje stappen.

Baby Bobby staat centraal in nieuwste &C
Het leven van aanstaande en jonge moeders is meer dan alleen die roze wolk. Ook hoop en angst, spugende baby's en vieze poepluiers behoren tot de realiteit. In de nieuwe &C special 'Oh Baby' vertelt Chantal Janzen de harde waarheid

Nederlandse kopschoppers staan voor de Tsjechische rechter
De Haagse broers Armin en Arash N, ook wel bekend als de Praagse Kopschoppers, staan na een jaar vandaag voor een Tsjechische rechter voor het mishandelen van een ober. De gruwelijke mishandeling schokt vorig jaar heel Nederland en wordt door justitie daar gezien als poging tot moord.

Tiger Woods is weer terug aan de top
Na jaren van schadalen en intriges komt golflegende Tiger Woods eindelijk weer eens positief in het nieuws. Hij won gisteren voor het eerst in elf jaar eindelijk weer een groot kampioenschap.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 15 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie