Uitzending
RTL Boulevard - 19-4-2019

19-4-2019

RTL Boulevard

265 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Op babybezoek bij Boer Henk en zijn Fiona
Beschuit met muisjes bij Boer Henk en zijn Fiona! Ze zijn de trotse ouders geworden van dochter Lizzy. Lizzy is het derde kindje voor het boer zoekt vrouw-stel en dat is best aanpoten.

Altijd al als een koning willen wonen? Dit is je kans!
Heb je altijd al als een koning willen wonen? Dan is dit je kans, want koning Willem-Alexander heeft er eentje te koop staan voor 150.000 euro. Maar reken je niet rijk...

Fans van Britney Spears zijn in alle staten
Twee weken geleden lijkt Britney Spears zich vrijwillig op te laten nemen in een psychiatrische kliniek . Maar nu klapt een medewerker uit de school. De zangeres zou tegen haar wil in worden vastgehouden. Fans zijn razend!

Armin: 'Ik kies meer voor mijn gezin'
Armin van Buuren begint het Paasweekend niet achter de draaitafel, maar lekker in de Griekse zon met zijn gezinnetje. Maar voor dat hij dat doet, lanceert hij zijn nieuwste single: Phone Down. Wij spraken hem vlak voor vertrek.

Heftig: Esmeralda al jaren in pijn door mislukte bilcorrectie
Dat plastische chirurgie risico's met zich meebrengt, weten we. Maar in het tweede seizoen van het programma Verminkt komen pas cht misstanden aan het licht. De wonden van Esmeralda na een ingreep werden gedicht met secondelijm en ze loopt jarenlang rond met verschrikkelijke pijn.

The Passion maakt dit jaar diepe indruk
Dordrecht was dit jaar het decor van The Passion. Miljoenen mensen zagen hoe Edwin Jonker indruk maakte als Jezus en hoe Lucas Hamming zich ontpopte tot meest sexy Judas ooit.

Edsilia rekent af met haters: 'Doe het zelf'
Iedereen is vol lof over The Passion. Toch viel dit jaar iets op bij sommige kijkers: het gehijg van Edsilia Rombley tijdens haar optreden.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 19 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie