Uitzending
RTL Boulevard - 18-4-2019

18-4-2019

RTL Boulevard

249 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Temptation Island VIPS-stelletje uit programma gekickt
Het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS komt er weer aan. Maar nu nog voor de gebruikelijke ophef van sleeze en dirt is er wel heel opmerkelijk nieuws: n van de koppels heeft tijdens de opnames in Thailand opgebiecht zwanger te zijn.

Beyoncs film is een hit bij fans
Vandaag is het nog allemaal Beyonce wat de klok slaat. Een dag na het verschijnen van haar film Homecoming staan de kranten, sites en tv-programma's nog bol van Queen Bey.

Sterren bereiden zich voor op The Passion
Het is witte donderdag en dat betekent dat zoals elk jaar The Passion op het punt van beginnen staat. Vanmiddag namen we een kijkje bij de laatste repetities.

Sylvie over relatiebreuk: 'Ik zoek nog de ware liefde'
Sylvie Meis bevestigt eind vorig jaar een nieuwe liefde te hebben: de elf jaar jongere filmproducent Bart Willemsen. En hoewel de diva nog even de schone schijn ophield, komt ze er nu openlijk voor uit: de liefde is alweer over.

Pro forma zitting moordbende Taghi van start
De moordbende van Ridouan Taghi zit volgens het Openbaar Ministerie achter talloze moorden en moordpogingen. Vandaag moesten 14 verdachten voorkomen, in een zaak die nu al 1 van de grootste rechtzaken ooit in Nederland lijkt te gaan worden.

Marlijn Weerdenburg is begin van reeks hacks BN'ers
Een grote shock voor Marlijn Weerdenburg vandaag: haar naaktfoto's circuleren over het internet. Volgens techjournalist Daniel Verlaan is dit nog maar het begin van een reeks gehackte foto's van BN'ers.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 18 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie