Uitzending
RTL Boulevard - 12-4-2019

12-4-2019

RTL Boulevard

247 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Grote droom komt uit voor Chantal Janzen
Een grote droom van Chantal Janzen kwam vanmiddag uit. Na eigen tv-programma's en een eigen blad, opende ze vandaag haar eigen &C winkel!

Disney+ volgende zomer naar Nederland
Er komt weer een nieuwe streamingdienst, en niet zomaar n! Disney+ schotelt je straks de nieuwste films voor. De markt voor videodiensten raakt overvol.

Derde kindje cadeautje voor BzV-Agnes
Boerin Agnes is onlangs bevallen van haar derde kindje, dochter Maaike. En hoewel ze een stal vol dames heeft en inmiddels ook een huis vol kinderen, is de oud-deelnemer van Boer zoekt Vrouw-deelneemster ontspannender dan ooit.

Koning Willem-Alexander trekt aan het langste touw
Ruim 1,2 miljoen Nederlandse basisschoolleerlingen kleden zich vandaag in een oranje trainingspak om mee te doen aan de Koningsspelen. Koning Willem-Alexander gaf vanmorgen het startschot van de zevende editie in het Friese Lemmer.

Nabestaanden Fleur Balkestein twijfelen aan berouw
Walter van W. en zijn zoon scheurden in maart 2016, in afzonderlijke auto's door Loosdrecht. De vader klapte toen met hoge snelheid en drank op, frontaal op de 19-jarige Fleur Balkenstein, die twee weken later overleed. De mannen tonen tot vandaag geen berouw.

Samantha Steenwijk mega veel zin in Beste Zangers
De nieuwe namen van het populaire programma Beste Zangers zijn bekend. Tim Akkerman, oud zanger van Di-rect en Samantha Steenwijk zijn te zien in het nieuwe seizoen.

Maurice: 'Op het moment zelf zakje door de grond'
Weerman Maurice Middendorp van RTL, gaat sinds gisteravond helemaal viral door zijn black out tijdens het weerbericht. RTL Boulevard sprak hem over de langste minuut van zijn leven.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 12 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie