Uitzending
RTL Boulevard - 11-4-2019

11-4-2019

RTL Boulevard

307 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Lil' Kleine gooit het over een andere boeg
Volgende maand staat Lil' Kleine als eerste rapper van Nederlandse bodem twee keer in de Ziggo Dome. Hij wil als artiest dan ook echt meer high culture -wat dat dan ook is- worden.

Douwe Bob zorgt voor broeierige sfeer met filmdebuut
Douwe Bob maakt zijn acteerdebuut in de feelgoodfilm Singel 39. En die rol ligt verrassend genoeg best dicht bij zijn eigen persoontje.

Is zakenman Jan-Dirk Paarlberg erin geluisd?
Ooit had zakenman Jan-Dirk Paarlberg een geschat vermogen van 300 miljoen euro. Totdat hij in zaken ging met de louche groep rond Willem Endstra en Willem Holleeder en veroordeeld werd voor witwassen.

Famke Louise nagelt biergooister aan de schandpaal
Dat artiesten op het podium worden bekogeld met bier, is helaas niet nieuw. Maar Famke Louise kreeg afgelopen weekend zelfs een flesje bier naar zich toegeworpen. De rapper sloeg terug door het meisje volledig herkenbaar aan de digitale schandpaal te nagelen.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 11 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie