Uitzending
RTL Boulevard - 17-4-2019

17-4-2019

RTL Boulevard

303 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Edsilia Rombley vertelt openhartig over overleden fan
Edsilia Rombley beleeft een heftige moment als vlak voor aanvang van haar theatervoorstelling een vrouw in de zaal onwel wordt. Het reanimeren is tevergeefs en de bezoeker wordt niet meer wakker. Aran spreekt Edsilia vandaag bij de perslunch van The Passion.

Hulp voor ouders door boek Help, mijn kind zit op YouTube
Kinderen leven tegenwoordig op YouTube. Maar ouders weten vaak niet wat zich in die wereld van vlogs, pranks en tutorials allemaal afspeelt. Gelukkig is hulp nabij in het boek: Help, mijn kind zit op YouTube!

Najib Amhali's vrouw over zijn heftige periode van verslaving
Najib Amhali ging bijna ten onder aan zijn gok-, drank- en drugsverslaving. Zijn vrouw Niama hield hem naar eigen zeggen op de been. Wij spraken haar vlak voor zijn grote premiere in Carr.

Muziekindustrie overweldigt door Madonna en Beyonc
Een grote dag in de muziekwereld: Beyonce bracht vanochtend onverwachts een livealbum uit: Homecoming en 60-jarige Queen of pop, Madonna, heeft een klein uurtje geleden haar eerste single in 4 jaar tijd uitgebracht.

Bert van Leeuwen onderzoekt pesten op het werk
In Nederland gaan duizenden mensen elke dag met tegenzin naar hun werk door pesterijen. In het nieuwe EO-programma Gepest van 9 tot 5 zet Bert van Leeuwen zijn jarenlange ervaring opnieuw in om werkrelaties te lijmen.

Buddy vertelt op zijn Ajax-avontuur in Turijn
Met 2-1 verslaat Ajax het Turijnse Juventus gisteravond in een zinderende kwartfinale. Ajax staat daarmee voor het eerst in 22 jaar weer in de halve finale van de Champions League. Wij waren er gister bij met Buddy.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 17 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie