Uitzending
RTL Boulevard - 21-4-2019

21-4-2019

RTL Boulevard

280 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Paasbrunchen met de ouderen van Kleuters tegen Kwalen
Olcay en Barrie Stevens reisden vandaag af naar de Achterhoek om de ouderen uit Kleuters tegen Kwalen te bezoeken. Samen vierden ze Pasen met een lekkere brunch.

De nieuwste voedseltrend: beschimmeld eten
Als je voedsel met schimmel in je eten in je koelkast vindt, gooi je het weg. Daar komt nu verandering in, want beschimmeld eten de nieuwste trend. Wat dacht je van een lekkere beschimmelde eierdooier?

Ilse DeLange laat de zon schijnen op Paaspop
Ilse DeLange staat dit weekend op Paaspop. Om te zingen, maar ook om een beetje de kunst af te kijken voor haar eigen festival Tuckerville.

Kruimeltje is terug! Maar dan net even anders
Al meer dan 20 jaar is Kruimeltje de deugniet van de Nederlandse films. Nu komt er een vervolg.

Verhuizen Harry en Meghan cht naar Afrika?
De Britse pers weet het zeker: prins Harry en zijn vrouw Meghan verruilen Engeland voor Afrika. Wim Dehandschutter praat ons bij over de hertog en hertogin van Sussex.

Wat doe je als je tijdens je vakantie wordt opgeschrikt door een aanslag?
Sri Lanka werd vandaag opgeschrikt door meerdere aanslagen. Kerken en hotels waren het doelwit. Wat doe je als je tijdens je vakantie wordt opgeschrikt door een aanslag?

Oeps! Ronnie Flex laat telefoon van fan vallen
Eindelijk sta je met je grote idool Ronnie Flex op de foto, maar dan laat hij je telefoon op de grond vallen. De rapper kon er wel om lachen, maar veel fans vinden het toch niet zo grappig.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 21 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie