Uitzending
RTL Boulevard - 13-4-2019

13-4-2019

RTL Boulevard

235 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Wat speelt er precies tussen Sylvie en haar Bart?
Na heel wat onstuimige relaties leek Sylvie haar prins op het witte paard echt te hebben gevonden in de Nederlandse Bart Willemsen. Toch blijkt nu, notabene op Sylvies verjaardag, dat de relatie van de twee niet bestand is tegen het luxeleven van Miss Meis.

Amber Heard vertelt over schokkende mishandeling door Johnny Depp
Alcohol en drugs zouden de reden zijn dat de acteur nogal eens uit zijn slof schoot. In opgedoken rechtbankbeelden vertelt Amber over de schokkende mishandeling die haar zou zijn aangedaan.

Boek Het Instituut maakt misstanden bij koningshuis openbaar
Politici doen er alles aan om misstanden over het Koningshuis onder de pet te stoppen. Dat schrijft historicus Gerard Aalders in zijn boek Het Instituut. Vooral prins Bernhard is kop van jut.

Programma Drunk History krijgt kritiek van alcoholbond
We hebben allemaal wel eens iets te diep in het glaasje gekeken. Maar om daar nou mee op televisie te verschijnen, gaat misschien wat ver. Toch is er een blik met BN'ers opengetrokken die in het nieuwe programma Drunk History de uitdaging aangaan.

Olcay doet mee aan Miss Nederland-verkiezing
De selectiedag van Miss Nederland was vandaag. Uit de duizend inzendingen worden tien meisjes gekozen om het mooiste meisje van het land te worden. Onze eigen Olcay had maar een wens: bij die laatste tien horen.

Vader Anne Faber vertelt in boek wat misging bij onderzoek
In het boek Anne: Kroniek van een zoektocht beschrijven de oom en de vader van Anne Faber uitgebreid wat er allemaal misging rond de vermissing en brute moord. Een gedetailleerd verslag over angst, intense woede en ondenkbaar veel verdriet.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 13 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie