Uitzending
RTL Boulevard - 20-4-2019

20-4-2019

RTL Boulevard

242 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Martijn Krabbé vertelt over zijn trouwplannen
2019 is het jaar van Martijn Krabbé . Zijn programma Kopen zonder Kijken krijgt een tweede seizoen, blijft de komende jaren het gezicht van The Voice en gaat dit jaar trouwen met zijn liefde Deborah.

Vader Beyoncé vertelt exclusief over zijn dochter
De Netflix-special van Beyonce's optreden op Coachella kreeg deze week heel wat lovende reacties. Ook haar vader Mathew, met wie de zangeres een wat moeizame relatie heeft, is apetrots en wij hadden een exclusief gesprek met hem.

Wat doe je als je kinderen voor kapper spelen?
Voor veel ouders is het herkenbaar: op een dag besluit je oogappeltje zelf voor kapper te spelen. Een hap uit eigen pony of nog erger: het kleine broertje of zusje wordt even gekortwiekt. Gelukkig valt er vaak nog heel wat te redden.

Artiesten trappen festivalseizoen af met Paaspop
Met de oplopende temperatuur en een paar dagen vrij is dit weekend ideaal voor een festivalletje. Met Paaspop wordt het seizoen weer afgetrapt, maar voor Nielson en Davina Michelle is deze start ook het begin van een drukke tourzomer.

Meghan Markle wordt online belaagd door trollenleger
Meghan Markle's leven heeft veel weg van een sprookje, maar toch is het niet wat het lijkt. De Britse royal is een van 's werelds meest gehate personen op het world wide web. Uit een grondig onderzoek van SkyNews komen verschrikkelijke feiten aan het licht.

Giuseppe T. legt belastende verklaringen af over Nederlandse criminelen
Paniek in de Nederlandse onderwereld! De Italiaanse maffioso Giuseppe T. doet in ruil voor strafvermindering een boekje open over de in's en out's van zijn criminele zakenpartners, waaronder veel Nederlandse drugsbazen. Met hen vervoerde hij aan miljoenen euro's cocaïne vanuit Colombia naar Holland.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 20 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie