Uitzending
RTL Boulevard - 10-4-2019

10-4-2019

RTL Boulevard

301 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Frans Bauer pleegt toch geen plagiaat
De nieuwe single van Frans Bauer, Een leugentje om bestwil, lijkt enorm veel op het nummer Meidengroep van Kinderen voor Kinderen. Het heeft alle schijn van plagiaat, maar het zit net even anders, we belden even met Frans

Edwin de Roy van Zuydewijn breekt met advocaat
Edwin de Roy van Zuydewijn heeft gebroken met zijn advocaat Royce de Vries, die namens hem een alimentatiezaak startte tegen zijn ex prinses Margarita. Dat bevestigt de advocaat vandaag aan RTL Boulevard na berichtgeving in het blad Weekend. Wat de reden is van de breuk mag en wil Royce niet vertellen, maar volgens het roddelblad heeft Edwin zich onbehoorlijk gedragen.

Koning Willem-Alexander mist verjaardag dochter Ariane
Feest voor prinses Ariane! De jongste dochter van Willem en Mxima viert vandaag haar twaalfde verjaardag. Hoe de prinses het gaat vieren, is niet bekend. Maar Koning Willem-Alexander was vandaag gewoon aan het werk. Hij vloog om 12.25 uur van Amsterdam naar Parijs en vervolgens direct terug.

Johan Derksen flink toegetakeld
Het gaat weer beter met Johan Derksen. Story bracht een bezoek aan 'de snor' en fotograaf Edwin Smulders mocht zelfs foto's maken. Johan vertelt dat hij veel steunbetuigingen heeft gehad, waaronder Claudia de Breij. Maar n miste: Louis van Gaal.

Buddy Vedder voelt Juventus-fans aan de tand
Heel Amsterdam is in de feestsfeer voor de kwartfinale van de Champions League Ajax tegen het Italiaanse Juventus. Vannacht stak de F-Side al wat vuurwerk af bij het hotel waar ze sliepen, maar of dat de spelers voor vanavond heeft benvloed...

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 10 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie