Uitzending
RTL Boulevard - 9-4-2019

9-4-2019

RTL Boulevard

360 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Caroline Tensen vertelt openhartig over overstap naar RTL
Caroline Tensen is begonnen aan een nieuw tv-avontuur bij RTL, en dat terwijl ze bij AVRO-TROS al bijna afgeserveerd was. Vooral haar man sleept haar erdoorheen...

Nieuw onderzoek wijst uit hoe smerig restaurants zijn
Wie vandaag uiteten gaat, krabt zichzelf wel even een paar keer achter de oren. Er staan namelijk veel meer restaurants onder verscherpt toezicht! Onze collega's van het RTL Nieuws zijn erachter gekomen dat er nog regelmatig ongewenst gespuis kruipt over je heerlijke sateetje.

Cristiano Ronaldo is in Nederland
Ajax en Juventus kruisen elkaar morgen voor het eerst de degens in de kwartfinale van de Champions League. En dat betekent: Cristiano Ronaldo is in het land!

Lucia Rijker reageert op kritiek Dream School-deelnemers
Deelnemers en oud-deelnemers van het programma Dream School hebben een boze brief geschreven naar verschillende media. Daarin staat dat ze nauwelijks nazorg krijgen of hebben gekregen.

Ger van Zundert in de brand gestoken in Breda
Een gruwelijke moord gisteravond in Breda. Drie mannen steken de 49-jarige Ger van Zundert in brand. Hij overleed vanochtend in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. De politie zoekt met een groot team naar de daders.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 9 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie