Uitzending
RTL Boulevard - 11-5-2019

11-5-2019

RTL Boulevard

212 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Robin van Persie maakt zich op voor laatste duel
Robin van Persie maakt zich op voor het allerlaatste duel van zijn indrukwekkende carrire. 12 mei neemt deze voetballegende afscheid als profvoetballer met de wedstrijd Feyenoord - ADO Den Haag.

Charly Lownoise terug met nieuwe show en boek
Charly Lownoise is een druk bezet man. Natuurlijk kennen we hem van zijn happy hardcore-platen met Mental Theo, maar nu is hij bezig met een nieuw boek en heeft hij voor zijn nieuwe plaat twee andere gabbers gevonden.

Wat is er gebeurd met Thijs H.?
Thijs H. is sinds woensdag een van de meest besproken moordverdachten van het land. Volgens buurtgenoten was hij erg verward en de verdachte was ook bekend bij meerdere instanties. Maar wat is er precies gebeurd in het hoofd van de 27-jarige Limburger?

Olcay: 'Victoria's Secret kampt met imagoprobleem'
De Victoria's Secret fashionshow stopt met het uitzenden van hun lingerieshows. Er wordt nagedacht over een ander concept voor de geliefde show.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 11 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie