Uitzending
RTL Boulevard - 6-5-2019

6-5-2019

RTL Boulevard

391 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Nico Meijering moet zich verantwoorden voor Raad van Discipline
Advocaat Nico Meijering, die crimineel Dino Soerel bijstaat, moest zich vandaag verantwoorden voor de Raad van Discipline na zijn optreden in Jinek als reactie op de Holleedertape hier bij ons. De Deken had hem en zijn kantoor een spreekverbod gegeven, en diende een klacht in toen hij toch bij Jinek aanschoof.

Adele hint op nieuwe muziek na scheiding
Adele is al 3 jaar van de muzikale radar, maar sinds de breuk met haar man Simon is ze weer volop in het nieuws. Als klap op de vuurpijl hint de zangeres nu zelfs op nieuwe muziek.

Duncan Laurence is onderweg naar Tel Aviv
Onze Songfestival-inzending Duncan Laurence is vandaag naar Tel Aviv vertrokken. Met de delegatie en Ilse deLange aan boord begint het avontuur om de nummer 1 positie bij de bookmakers waar te maken.

Lichaam van de 23-jarige Julie van Espen gevonden
Heel Belgie is in de greep van de vermissing van de 23-jarige Julie van Espen. Sinds zaterdagavond is er niets meer van haar vernomen en inmiddels is er bekend geworden dat haar lichaam is gevonden.

Meghan Markle bevallen van een jongetje
Na dagenlang speculeren over of de royal baby nou wel of niet al geboren is... kwam vanmiddag eindelijk het verlossende antwoord: Prins Harry en Meghan Markle zijn de trotse ouders geworden van een zoon!

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 6 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie