Uitzending
RTL Boulevard - 9-5-2019

9-5-2019

RTL Boulevard

391 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Bibian Mentel en Ronnie Flex te gast bij Uitblinkerslunch
Het is een grote eer en tegelijkertijd is het zenuwslopend: Uitgenodigd worden voor de traditionele uitblinkerslunch van de koning en koningin. Ditmaal was Bibian Mentel een van de gelukkigen die een vorkje mocht meeprikken in paleis Noordeinde.

Broodje kaas behoord nu tot immaterieel erfgoed van Nederland
De kroket, de frikandel en poffertjes: Het hoort allemaal bij de Nederlandse cultuur. Vandaag staat het broodje kaas in de picture, het oer-Hollandse bammetje staat sinds deze week op de lijst van het immaterile erfgoed!

Rebel Wilson en Anne Hathaway vertellen over nieuwe film The Hustle
Actrice Rebel Wilson is hard op weg de koningin van de komedie te worden. Haar nieuwe film The Hustle, waarin ze samen met Anne Hathaway een oplichtersduo vormt, werkt hier lekker aan mee.

Filemon vertelt openhartig over nieuwe relatie en vreemdgaan
En op de drie huwelijken strandt. Ook Filemon Wesselink verbreekt onlangs zijn langdurige relatie en is inmiddels opnieuw gelukkig in de liefde. In Vreemdgaan met Filemon onderzoekt de presentator of hij het anders aan kan pakken in een relatie.

Thijs H. wordt verdacht van drie moorden
Nederland wordt opgeschrikt als binnen korte tijd drie mensen door geweld om het leven komen. Hun overeenkomst: ze laten alledrie hun hond uit. De 27-jarige Thijs H. wordt van de moorden verdacht.

Prins Harry opent Invictus Games in Den Haag
Ondanks dat prins Harry pas drie dagen vader is van de kleine Archie vond hij het belangrijk om vandaag samen met Prinses Margriet aanwezig te zijn bij de kick-off van de door hem bedachte Invictus Games. En laten die nou toevallig plaatsvinden in Den Haag zijn!

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 9 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie