Uitzending
RTL Boulevard - 12-5-2019

12-5-2019

RTL Boulevard

328 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Voice Kids-winnaar Silver ziet zijn grote droom uitkomen
De elfjarige Silver was dit jaar de sensatie van Voice Kids. Met zijn Amsterdamse tongval en schijnbaar zonder last te hebben van zenuwen wordt hij door heel Nederland in het hart gesloten en wint deze editie met vlag en wimpel. Vandaag gaat een droom van Silver in vervulling: zingen op de middenstip van Ajax.

Rihanna ontpopt zich meer en meer tot slimme zakenvrouw
Het hing al mnden in de lucht, maar nu is het officieel: Rihanna lanceert haar eigen modehuis Fenty. Maar dit is niet het eerste project van de zingende duizendpoot. Daar weet Nikkie Plessen lles van.

Tweede seizoen Je geld of mijn leven van start
In het programma Je geld of mijn leven volgt Bert van Leeuwen vier mensen die met crowdfunding geld wilden inzamelen voor een levensreddende medische behandeling. Na een succesvol eerste seizoen, komt er nu een tweede deel.

Duncan voelt adem concurrenten steeds meer in zijn nek
Nog vier nachtjes slapen en dan maakt Duncan Laurence eindelijk zijn opwachting tijdens het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv. Nog steeds de grote favoriet van de bookmakers, maar hoe staat het met zijn concurrenten? We maken de balans op!

Moederdag in de gevangenis: Hoe werkt dat precies?
Heel Nederland is vandaag in de ban van Moederdag en de foto's van ontbijt op bed en knutselwerkjes vliegen je om de oren, maar bij moeders die in de gevangenis zitten gaat het er heel anders aan toe. Clarice weet hoe.

Kiki Bertens hard op weg om de beste tennisster ter wereld te worden
Kiki Bertens is hard op weg om de beste tennisster ter wereld te worden. Gisteren wist ze het WTA-toernooi in Madrid te winnen en dat leverde haar de vierde plek op de wereldranglijst. Daarmee is ze de beste tennisster ooit in Nederland.

Kim Kardashian doet haar kleding in de uitverkoop
Leuk Kim Kardashian-nieuws; ze verkoopt namelijk haar kleding via Ebay! Ze heeft dit in het verleden wel eens gedaan, maar pakt nu groots uit voor het goede doel. Zo zien we heel veel kleding voorbij komen, maar ook een groot assortiment aan tassen en schoenen waar je op kunt bieden.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 12 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie