Uitzending
RTL Boulevard - 15-5-2019

15-5-2019

RTL Boulevard

500 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Stortvloed aan kritiek op eerste halve finale songfestival
Het Songfestival is nu echt begonnen en de eerste halve finale is op veel fronten opvallend te noemen. Ondanks de kritiek op het niveau van de kandidaten, zaten toch bijna 1,5 miljoen mensen aan de buis gekluisterd. Aran keek in Tel Aviv en liep daar Gordon tegen het lijf.

John van den Heuvel reageert op bedreiging Peter R. de Vries
Misdaadverslaggever John van den Heuvel roept crimineel Ridouan Taghi op om zich te verdedigen in de rechtszaal. Met een verklaring reageert Van den Heuvel op de persoonlijke boodschap van Taghi aan Peter R. de Vries.

Ridouan Taghi ontkent bedreiging Peter R. de Vries
Dinsdag vertelde Peter R. de Vries over de dodenlijst van Redouan Taghi, waar niet alleen John van de Heuvel, maar nu ook hij op stond. Na de uitzending van RTL Boulevard kreeg dat nieuws een bizarre wending, want Peter kreeg een persoonlijke boodschap van Taghi, de meest gezochte crimineel van Nederland.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 15 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie