Uitzending
RTL Boulevard - 14-5-2019

14-5-2019

RTL Boulevard

369 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Dit zijn de songfestival-concurrenten van Duncan
Het Songfestival-avontuur van Duncan Laurence lijkt vlekkeloos te verlopen. Maar nu hij bijna in de halve finale staat lijken er toch spanningen en twijfels te ontstaan. Duncan geeft vandaag tekst en uitleg aan Aran.

Hier haalt koningin Mxima haar outfit weg
Nadat onze koningin Mxima al jaren bij hem de winkel binnenloopt is er voor Eduardo Vermeulen en zijn merk Natan een nieuw tijdperk aangebroken. Ook prinses Amalia gaat tegenwoordig door zijn kledingrekken om de meest geschikte outfit te vinden.

Maarten van der Weijden bereidt zich voor op nieuwe poging
Vrijdag 21 juni begint zwemmer en olympisch kampioen Maarten van der Weijden aan een nieuwe poging om zwemmend de Elfstedentocht te volbrengen. Vanochtend dook hij met Arie Boomsma het water in om een uurtje te trainen.

Verdachte van de moord op Laura Korsman voor de rechter
Met 26 messteken brengt Zamir A. vorig jaar volgens het OM zijn ex-vriendin Laura Korsman bruut om het leven. Maar de man, die Laura ook nog eens zwaar gestalkt zou hebben, zegt vandaag plotseling dat het noodweer was. Een schrijnende zaak dus in de Utrechtse rechtbank.

The word is out: Formule 1 in 2020 naar Zandvoort
Het kan niet op voor sport minnend Nederland de afgelopen weken. Want naast de successen van Ajax in de Champions League en de ongelofelijke prestatie van Kiki Bertens, wordt vandaag officieel bekend gemaakt dat de Formule 1 na 35 jaar weer terugkomt naar Zandvoort.

Peter R. de Vries over bedreiging van Ridouan Taghi
Vandaag kwam het nieuws naar buiten dat er serieuze aanwijzingen zijn dat er een aanslag op het leven van Peter R. de Vries wordt voorbereid.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 14 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie