Uitzending
RTL Boulevard - 7-5-2019

7-5-2019

RTL Boulevard

333 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Tegenslagen halen Bibian Mentel niet naar beneden
Heftige tijden voor Bibian Mentel. De paralympisch snowboardkampioene is onlangs twee keer geopereerd vanwege een tumor op haar ruggenwervel. Arie ging bij haar op bezoek in het revalidatiecentrum.

Lady Gaga en Harry Styles stelen de show bij het MET Gala
Mode viert hoogtij tussen de wolkenkrabbers in New York. Voor het MET Gala dossen bijna alle aanwezigen zich volledig volgens de dresscode uit in het thema 'CAMP'. Dat betekent zoiets als: hoe meer over de top, hoe beter...

Docu over doodgetrapte Joes Kloppenburg maakt enorme indruk
Joes Kloppenburg werd 23 jaar geleden in Amsterdam doodgeschopt. Hij werd het boegbeeld van zinloos geweld. Vandaag zou hij 49 jaar zijn geworden. Een nieuwe documentaire vertelt het trieste verhaal, waarover Lange Frans en Baas B. ook al eerder schrijven in hun hit 'Zinloos'.

Duncan Laurence maakt zich op voor Eurovisiesongfestival
Zojuist heeft Duncan Laurence zijn eerste repetitie afgerond in Tel Aviv. De verwachtingen waren hooggespannen. We kunnen eindelijk zien hoe Arcade op het podium wordt vertoond EN welke kleren Duncan aantrekt.

Lies Visschedijk in tranen bij premiere nieuwe film Singel 39
Wat zou je doen als je als vrouw verliefd wordt op een homoseksuele man? In de nieuwe film Singel 39 worstelt Lies Visschedijk met haar gevoelens voor de homoseksuele Waldemar Torenstra. Bekend Nederland bezocht in, Tuschinski Amsterdam de premiere van deze nieuwe Nederlandse romkom.

Nieuw prinsje Meghan en Harry houdt wereld in zijn greep
De royal baby van Harry en Meghan is nog geen twee dagen oud, maar beheerst ook vandaag weer het nieuws in Engeland en ver daarbuiten. Tijd om in Windsor de balans op te maken.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 7 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie