Uitzending
RTL Boulevard - 13-5-2019

13-5-2019

RTL Boulevard

310 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Married at First Sight-stel zorgt voor ophef en kritiek
Ruim een miljoen kijkers zagen hoe deelnemers Ronald en Monique van Married at First Sight elkaar het jawoord geven. Ze zijn in het prachtige Mallorca voor hun huwelijksreis, maar wat een romantisch tripje weg had moeten worden, mondt uit in een ware nachtmerrie...

Uitvoerders ontvoering Insiya vandaag voor de rechter
Bijna drie jaar geleden werd de peuter Insiya door haar vader Shehzad Hemani en zes andere verdachten bij haar moeder weggehaald. Vandaag staan de uitvoerders van deze ontvoering voor de rechter n maakte het Openbaar Ministerie bekend dat ze de vader pas later gaan vervolgen.

Wat is er aan de hand met de ballengate rondom Duncan Laurence?
Het Songfestival is officieel geopend tijdens de extravagante, drie uur durende openingsceremonie. Duncan werd groots onthaald op de oranje loper. Daar ging het maar over n ding: ballengate!

Angela Groothuizen openhartig over Obese-kandidaten
Tien zwaarlijvige Nederlanders krijgen de kans op een nieuw leven in het nieuwe seizoen van Obese, dit keer voor het eerst gepresenteerd door Angela Groothuizen. Maar daarmee is een dun, zorgeloos leven niet gegarandeerd.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 13 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie