Uitzending
RTL Boulevard - 10-5-2019

10-5-2019

RTL Boulevard

322 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Bas Smit en Nicolette van Dam lanceren schoenenlijn voor goede doel
Na de Bas Smit-shirts hebben Bas Smit en Nicolette van Dam een nieuw initiatief opgezet om zieke kinderen even hun zorgen te laten vergeten. Het glamour koppel wil met een zelf ontworpen witte sneakers weer een verschil maken.

Influencers zijn de proefkonijnen voor cosmetische ingrepen
Vollere lippen of zelfs een compleet nieuwe bilartij. Steeds vaker sluiten influencers dealtjes met cosmetische klinieken. Ze laten dure operaties aan hun gezicht en lijf doen en betalen die terug in de vorm van een uitgebreide vlog.

Disney-klassieker Aladdin in premiere mt Nederlands tintje
Gisteren ging de langverwachte Disney-remake van Aladdin in Londen in premiere. Met natuurlijk Will Smith als Genie, maar vergeet onze Nederlandse Marwan Kenzari niet, als Jafar.

Hoe schatten Duncans concurrenten zijn kansen in Tel Aviv in?
Onze Songfestival-expert Aran Bade is aangekomen in Tel Aviv. En ondanks de spanningen in Isral is de sfeer in de kuststad opperbest. Duncan voelt zich inmiddels al aardig thuis en doet een rondje internationale pers.

Motorbende Caloh Wagoh worden verdacht serieuze criminaliteit
De verdenking tegen Greg R. en Delano Keylow R., kopstukken van motorbende Caloh Wagoh, is flink aan het uitdijen. De teller staat nu op: betrokkenheid bij drie liquidaties, afpersing en beschieting van de villa van een crimineel.

Ed Sheeran en Justin Bieber bundelen muzikale krachten
Twee van de grootste namen in de huidige popmuziek hebben zich verenigd. Ed Sheeran en Justin Bieber! Vandaag kwam hun nieuwe single I Don't Care uit.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 10 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee