Uitzending
RTL Boulevard - 16-5-2019

16-5-2019

RTL Boulevard

238 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Tweede halve finale songfestival bijna van start
Het is bijna zover voor Duncan Laurence in Tel Aviv. Hij staat in de tweede halve finale van het Songfestival. De acts van vanavond zijn een stuk beter dan afgelopen dinsdag. Maar met 36% winkans, lijkt Duncan deze ronde glansrijk te overleven.

Koningin MŠxima bracht een bezoekje aan EthiopiŽ
Koningin Maxima heeft weer voet gezet op Nederlandse bodem. Haar tweedaagse bezoek in EthiopiŽ voor de Verenigde Naties is afgerond. Marc vloog met haar mee.

Zus Katja Herbers scoort met documentaire
Dat Katja Herbers als een speer gaat in het buitenland is bekend, maar ook haar zus Carine Bijlsma gaat de grens over. De Amerikaanse premiere van haar documentaire over soulicoon D'Angelo was een groot succes, moeder en zus zijn natuurlijk apetrots.

Anne-Marie verovert de wereld
Zangeres Anne-Marie was vorig jaar de bestverkopende debutant in het Verenigd Koninkrijk. De popsensatie ging al op tour met Ed Sheeran maar nu gaat zelf op reis. Op dit moment is ze in Amsterdam.

Ajax groots gehuldigd in Amsterdam
Gekkenhuis in Amsterdam. Samen met duizenden uitzinnige supporters viert Ajax vanmiddag het landskampioenschap. Wij stuurden Filemon naar het dampende feest op het Museumplein.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 16 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie