Uitzending
Pauw & Witteman - 26-9-2008

26-9-2008

Pauw & Witteman

1157 x bekeken | 0 reacties
7
Vanavond in Pauw en Witteman onder anderen: Michiel van Erp, Gordon en Willem Middelkoop.

Gordon
Een nieuwe Publieke Omroep voor homoís. Wat voegt het toe en hoe denkt Gordon dat te gaan aanpakken? Vanavond treedt hij ook op met een nummer van zijn nieuwe cd.
Begin augustus lanceerde Gordon het digitale radiostation OZ Radio, gericht op homoseksuelen. En nu zet hij zich dus in voor een televisieomroep. Voor mei minimaal 50.000 nieuwe leden en dan wil Gordon van start gaan met de homo-omroep. In november start de ledenwerfactie. Maar Gordon heeft nog meer ambitie: hij wil samen met met Renť Froger en Gerard Joling Nederland vertegenwoordigen op het Songfestival 2009 in Moskou.

Michiel van Erp
Nederlanders waarvan hun leven zich voornamelijk afspeelt in auto's. Dat is het thema dat toneelregisseur en documentairemaker Michiel van Erp behandelt in zijn nieuwe film File. De regisseur wil in File de impact van files op het leven vanmensen laten zien.

Willem Middelkoop
Financieel journalist en ondernemer Willem Middelkoop geeft zijn visie op de grootste financiŽle crisis in decennia. Middelkoop is schrijver van het boek Als de dollar valt (februari 2008). Hierin stelt Middelkoop een aantal fundamentele gebreken in het internationale financiŽle systeem aan de kaak. Hij behandelt de snel groeiende Amerikaanse schuldenberg en de rol van de Federal Reserve die de financiŽle markten nauwelijks nog controleerde.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op vrijdag 26 september door de VARA en de NPS. Te gast waren Willem Middelkoop, Michiel van Erp en Cornelis Willem Heuckeroth. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie