Uitzending
Pauw & Witteman - 18-12-2009

18-12-2009

Pauw & Witteman

1873 x bekeken | 0 reacties
6
Gasten: Doutzen Kroes, Jan Jaap van der Wal en Jan Pronk.

Doutzen Kroes
Nederlands topmodel Doutzen Kroes siert vele covers van glossy's over de hele wereld. Ze is een van de gezichten van l'Óreal en hét gezicht van lingeriemerk Victoria's Secret. Toen de 24-jarige Friezin in 2003 haar havo-diploma haalde, stuurde ze een paar foto's naar een modellenbureau. Inmiddels is Kroes een van de meest gevraagde modellen en loopt ze shows voor de grote modehuizen.

Jan Pronk
Op de klimaatconferentie in Kopenhagen hebben de Amerikanen en Chinezen oude standpunten herhaald en hun stellingen betrokken. Zij zijn wereldwijd de grootste vervuilers. Als president Obama en zijn premier Wen Jibao niet tot een vergelijk kunnen kopen, wordt er geen nieuw klimaatakkoord gesloten.

Jan Jaap van der Wal
De oudejaarsconference kent een lange traditie die begon bij Wim Kan in 1954. In 2007 mocht cabaretier Jan Jaap van der Wal die traditie voortzetten. Dit jaar is hij weer aan de beurt. Heeft hij gekozen voor dezelfde aanpak?

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op vrijdag 18 december door de VARA en de NPS. Te gast waren Jan Jaap van der Wal, Jan Pronk en Doutzen Kroes. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie