Uitzending
Pauw & Witteman - 14-12-2009

14-12-2009

Pauw & Witteman

1377 x bekeken | 0 reacties
8
Gasten: Anky van Grunsven, Sybrand van Haersma Buma, Egbert Dommering, Roué Verveer en Rob de Vos.

Debat over islamitische advocaat die voor rechter niet opstaat
Vorige week deed het Hof van Discipline uitspraak over de berisping die advocaat Enait kreeg omdat hij weigert op te staan voor de rechter. Enait beroept zich op zijn islamitische geloofsovertuiging.
Vanavond gaan CDA-Kamerlid Sybrand van Haersma Buma en advocaat Egbert Dommering in debat over de uitspraak van het Hof. De CDA'er vindt dat er een wet moet komen die advocaten verplicht op te staan in de rechtszaal. Dommering, advocaat van Enait, is het daar niet mee eens.

Van Grunsven boycot Sportgala
Amazone Anky van Grunsven gaat morgen niet naar het NOS | NOC*NSF Sportgala 2009.

Ambassadeur De Vos over WK voetbal in Zuid-Afrika
Rob de Vos is ambassadeur in Zuid-Afrika. Dat land organiseert volgend jaar het WK voetbal. De Vos wil graag dat het Oranjelegioen goed voorbereid afreist.

Roué Verveer op tv en in het theater
Stand-up comedian Verveer is druk met try-outs van zijn nieuwe theaterprogramma, binnenkort is zijn vorige show op tv en hij gaat optreden in zijn vaderland Suriname.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op maandag 14 december door de VARA en de NPS. Te gast waren Roue Verveer, Egbert Dommering, Anky van Grunsven en Sybrand van Haersma Buma. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie