Uitzending
Pauw & Witteman - 11-4-2008

11-4-2008

Pauw & Witteman

1308 x bekeken | 0 reacties
5
Deze keer te gast in Pauw & Witteman: Carlo Boszhard en Ronald de Boer

Carlo Boszhard
Toen hij 'Les Miserables' negentien jaar geleden zag, had Boszhard nooit kunnen bevroeden dat hij ooit een belangrijke rol in die musical zou vervullen. 20 april is het zover, na diverse try-outs, gaat Boszhard met Les Miserables in première. Hij speelt de rol van de herbergier Thénardier die de vorige keer werd vertolkt door Paul de Leeuw. Eerder speelde Boszhard DJ Monty in de musical Saturday Night Fever (2002) en de hoofdrol in 'Beauty and the Beast' (2005). Tijdens 'Les Miserables' ligt het televisiewerk van Carlo Boszhard alles behalve stil. Vanaf 26 april presenteert hij 'Ik wed dat ik het kan' (RTL). Dit is de opvolger van 'Wedden dat'. Boszhard schaamt zich er allerminst voor dat hij bekend staat als showmaster: hij houdt van dansers, verlichte trappen en spelletjes.

Ronald De Boer
Hij leek van de aardbodem verdwenen te zijn, een van Nederlands bekendste voetballers van de afgelopen twintig jaar. Ronald de Boer sleet zijn laatste jaren in Qatar bij de clubs Al-Rayyan en Al-Shamal. De afgelopen tijd kwam hij wegens een slepende knieblesseure niet meer aan spelen toe. Over dat fysieke ongemak zei hij tegen het AD "mijn lichaam is 37 jaar. Mijn knie is 50 jaar". Ondanks het blessureleed bevalt het leven in Qatar De Boer uitstekend. Hij is met name veel te vinden op de golfbaan en op de jetski en hij geeft af en toe wedstrijdcommentaar op een satellietzender. De Boer beleefde zijn grootste succes bij Ajax met het winnen van de Champion's League in 1995. Zijn latere overstap naar Barcelona bleek een sportieve misrekening toen de rechtsbuiten wel erg vaak op de bank moest plaatsnemen. De Boer nam revanche bij Glasgow Rangers en kwam daar veelvuldig tot scoren. Hij speelde in totaal 67 interlands tot hij in 2003 afscheid nam van het Nederlands elftal.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op vrijdag 11 april door de VARA en de NPS. Te gast waren Carlo Boszhard en Ronald de Boer. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie