Uitzending
Op1 - 5-7-2020

5-7-2020

Op1

533 x bekeken | 0 reacties
5
Minister van Sociale Zaken Wouter Koolmees sloot na jaren onderhandelen eindelijk zijn pensioenakkoord. Maar wat betekent dit nieuwe akkoord voor de pensioenen van miljoenen Nederlanders? Dat legt hij uit.

Hoe is het om ineens maandenlang aan de grond te staan, terwijl je gewend bent om de hele wereld over te vliegen? En is het vliegen heel erg veranderd? Belangrijke vragen, nu de zomervakantie is begonnen voor een deel van het land. Pursers Ghislaine Kurvers en Chris Lint en stewardess Rosa Schokker vertellen erover.

Vanaf morgen kunnen CDA-leden stemmen op de nieuwe lijsttrekker. Politiek verslaggever Joost Vullings schuift aan voor de voorbeschouwing. Wordt het Mona Keijzer, Hugo de Jonge of toch Pieter Omtzigt?

De wereldwijde jacht op een coronavaccin is nog altijd in volle gang, maar of het uiteindelijke vaccin ook eerlijk verdeeld wordt over alle landen, dat betwijfelt speciaal coronagezant Feike Sijbesma. Hij schuift aan..

In deze uitzending van Op1 waren Feike Sijbesma, Joost Vullings en Wouter Koolmees te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Erik Dijkstra, Sophie Hilbrand, Giovanca Desire Ostiana, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink, Willemijn Veenhoven, Welmoed Sijtsma, Hugo Logtenberg, Fidan Ekiz en Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Op1 werd uitgezonden op zondag 5 juli door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie