Uitzending
Op1 - 10-7-2020

10-7-2020

Op1

478 x bekeken | 1 reacties
7
De oorzaak van het ongeluk met de stint zal nooit achterhaald worden. Tot die conclusie kwam het team van Officier van Justitie Janine Kramer. Ze praat over deze uitkomst.

GroenLinks-leider Jesse Klaver wil grote bedrijven als Shell en Unilever flink laten betalen als ze uit Nederland vertrekken. Hij komt met een wetsvoorstel om een naheffing mogelijk te maken. Gaat dat werken? Martin Visser van de Telegraaf reageert.

Het tiende seizoen van Een Huis Vol start maandag. Binnenkijken bij grote gezinnen, met soms meer dan tien kinderen. Honderdduizenden kijkers genoten er de afgelopen jaren van. Maar hoe verging het de families in coronatijd? Johan en Janneke Jelies (acht kinderen) en Nadine Quaedackers (12 kinderen) plus haar dochter Yalena schuiven aan.

In een zomer zonder grote sportevenementen komen Dione de Graaff en Tom Egbers tóch met een sportprogramma: In Mijn Sportzomer ontvangen ze om en om twee gasten die de liefde voor sport delen en over hun mooiste sportherinneringen vertellen.

In deze uitzending van Op1 waren Dione de Graaff en Tom Egbers te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Erik Dijkstra, Sophie Hilbrand, Giovanca Desire Ostiana, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink, Willemijn Veenhoven, Welmoed Sijtsma, Hugo Logtenberg, Fidan Ekiz en Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Op1 werd uitgezonden op vrijdag 10 juli door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie