Uitzending
Op1 - 2-7-2020

2-7-2020

Op1

522 x bekeken | 0 reacties
5
Politiechef Jannine van den Berg van de Landelijke Eenheid en misdaadjournalist Wouter Laumans komen praten over het grootste Nederlandse rechercheonderzoek ooit. Maandenlang las de recherche mee met het berichtenverkeer van topcriminelen en dat leidde tot honderden arrestaties en geeft inzicht in de macabere werkwijze van meedogenloze criminelen.

Tech-journalist van de NRC Wouter van Noort ziet hoe grote groeperingen online de dienst uitmaken en zo het maatschappelijk debat kapen. Hij vertelt hoe dat precies werkt.

Onze Kamerleden gaan na vanavond met zomerreces. Politiek duiders Joost Vullings en Xander van der Wulp nemen ons mee langs politieke hoogte- en dieptepunten.

Innovatieve bedrijven hebben Nederland wat te bieden, juist in moeilijke tijden. Ze kunnen ons land sterker uit de crisis laten komen. Dat is de strekking van de paginagrote advertentie die vandaag in de krant staat namens Techleap, de organisatie die opkomt voor start-ups en waar prins Constantijn van Oranje aan verbonden is. Hij is te gast, samen met twee oprichters van startups: Merel Boers van Nico.lab en Diane Janknegt van Wizenoze.

We spelen het Groot Dictee der Nederlandse Taal met niemand minder dan Frits Spits. Vanavond test hij de kennis van de Nederlandse taal van onze gasten Ún u als kijker.

In deze uitzending van Op1 waren Frits Spits, Joost Vullings, Wouter Laumans en xander van der wulp te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Erik Dijkstra, Sophie Hilbrand, Giovanca Desire Ostiana, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink, Willemijn Veenhoven, Welmoed Sijtsma, Hugo Logtenberg, Fidan Ekiz en Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Op1 werd uitgezonden op donderdag 2 juli door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie