Uitzending
Op1 - 25 april 2024

25 april 2024

Op1

25-4-2024

| 314 x bekeken | 0 reacties
4
Frank Paauw over de aangekondigde snelwegblokkade van Extinction Rebellion
Een ‘INGFossielVrijmarkt’ op de snelweg. Extinction Rebellion dreigt de A10 rond Amsterdam op Koningsdag te blokkeren als ING niet stopt met het financieren van de fossiele industrie. Frank Paauw is klaar met de verboden snelwegblokkades en vindt dat er grenzen zijn aan het recht om te demonstreren. Vanavond vertelt de politiechef bij Op1 waarom deze acties zeker op Koningsdag niet kunnen.

Erik Blaauw en Philomenia Arissen over stalking
Hoe is het om gevolgd te worden door een stalker? Die vraag loopt als een rode draad door de nieuwe hitserie ‘Baby Reindeer’, waarin een komiek maandenlang wordt gestalkt. Het zet stalking weer op de kaart, merken slachtoffer Philomenia Arissen en deskundige Erik Blaauw. Vanavond vertellen ze bij Op1 waarom het belangrijk is dat er meer over stalken gepraat wordt.

Hila Noorzai over haar serie 'Dichter bij Anne Frank'
Het Achterhuis van Anne Frank is misschien wel het bekendste boek ter wereld, maar wat weten we nog niet over Nederlands bekendste oorlogsslachtoffer? Voor haar nieuwe serie ‘Dichter bij Anne Frank’, gaat Hila Noorzai op zoek naar de geheimen van het dagboek. Wat voor persoon was Anne Frank en hoe blijft haar boek goed bewaard? Vanavond schuift de presentatrice aan bij Op1.

Cocky Drost, Emma de Thouars en Lizzy van Hees over datingapp-moeheid
Tinder, Happn, Bumble, Breeze en ga zo maar door; singels kunnen wat afswipen op zoek naar de liefde. Maar steeds meer vrijgezelle mannen en vrouwen zijn op zoek naar wat anders. Wat willen we dan wel en waar komt de datingapp-moeheid vandaan? Relatietherapeute Cocky Drost en Emma de Thouars en Lizzy van Hees van de podcast ‘Steeds Meer Singles’ schuiven aan bij Op1.

In deze uitzending van Op1 was Hila Noorzai te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Giovanca Desire Ostiana, Welmoed Sijtsma, Fidan Ekiz, Jeroen Pauw, Jort Kelder, Nadia Moussaid en Sven Kockelmann. Deze uitzending van het programma Op1 met de titel 25 april 2024 werd uitgezonden op donderdag 25 april door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie