Uitzending
Op1 - 18 april 2024

18 april 2024

Op1

18-4-2024

| 297 x bekeken | 0 reacties
4
Rob de Wijk en Derk Boswijk over de oproep van NAVO-baas Jens Stoltenberg
NAVO-baas Jens Stoltenberg vindt het belangrijker om Oekraïne te blijven steunen met wapens, dan dat landen aan de 2%-norm voldoen. Is de NAVO in paniek en wat zijn de gevolgen voor de verdediging van ons eigen grondgebied? Rob de Wijk en CDA-Kamerlid Derk Boswijk geven vanavond hun visie bij Op1.

Joosje Duk, Stefan Gaillard en Martijn van der Meer staan in de Forbes 30 under 30
Deze week kwam tijdschrift Forbes met de nieuwe ‘30 under 30’-lijst met de meeste invloedrijke mensen onder de 30 jaar. Wat betekent het om op die lijst te staan? Regisseur Joosje Duk, wetenschapsfilosoof Stefan Gaillard en medisch-historicus Martijn van der Meer schitteren op de lijst en zijn vanavond te gast bij Op1.

Jörgen Raymann en Jean-Paul Heck over de film Back to Black, over het leven van Amy Winehouse
Back to Black, een film over het leven van Amy Winehouse ging vandaag in première. Cabaretier Jörgen Raymann en muziekjournalist Jean-Paul Heck hadden de eer om Amy Winehouse ooit te ontmoeten en zagen de film. Samen schuiven ze vanavond aan bij Op1.

Dennis Heijn over zijn boek Tegen de stroom
37 jaar geleden werd zijn vader, AH-topman Gerrit Jan Heijn, ontvoerd en vermoord. Nu schrijft Dennis Heijn een spannende thriller, opgedragen aan zijn vader. In het boek zitten herinneringen van toen verwerkt. Vanavond bij Op1 vertelt Dennis Heijn er alles over.

In deze uitzending van Op1 waren Joosje Duk, Jörgen Raymann en Rob de Wijk te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Giovanca Desire Ostiana, Welmoed Sijtsma, Fidan Ekiz, Jeroen Pauw, Jort Kelder, Nadia Moussaid en Sven Kockelmann. Deze uitzending van het programma Op1 met de titel 18 april 2024 werd uitgezonden op donderdag 18 april door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie