Uitzending
Op1 - 22-7-2020

22-7-2020

Op1

364 x bekeken | 0 reacties
5
Journaalverslaggever Edwin van den Berg en hoofdredacteur Marcel Gelauff hebben hun buik vol van de aanhoudende bedreigingen van boeren aan hun adres. Ook Omroep Gelderland maakt het mee. Hoofdredacteur Sandrina Hadderingh stuurt geen verslaggever meer naar de boerenprotesten.

Vandaag kwam er wetenschappelijk bewijs: mondkapjes op, ook in het café, is met handen wassen en anderhalve meter afstand de enige manier om het coronavirus buiten de deur te houden. Ab Osterhaus praat erover.

Henk Krol van de Partij voor de Toekomst doet een oproep aan jongeren: 'Houd je aan de regels, anders zijn ouderen straks weer het slachtoffer bij een nieuwe corona-uitbraak.' En Tweede Kamerlid voor de SGP Chris Stoffer denkt dat een nieuwe persconferentie van premier Mark Rutte de enige manier is om Nederlanders qua corona weer op het rechte pad te krijgen. Ze zijn te gast.

Mondkapjes in de horeca: gaat horecaondernemer Renier van Dantzig dit ook invoeren in zijn café in Amsterdam?

Vanaf deze week zouden al onze ogen gericht zijn op Japan voor de start van de Olympische Spelen, maar aangezien we toch nog een jaartje moeten wachten, bespreken we met oud-Olympiër Erica Terpstra en judoka Henk Grol misschien wel hun favoriete stad ter wereld: Tokio.

De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Erik Dijkstra, Sophie Hilbrand, Giovanca Desire Ostiana, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink, Willemijn Veenhoven, Welmoed Sijtsma, Hugo Logtenberg, Fidan Ekiz, Jeroen Pauw, Ab Osterhaus, Chris Stoffer, Erica Terpstra, Henk Grol en Henk Krol. Deze uitzending van het programma Op1 werd uitgezonden op woensdag 22 juli door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie