Uitzending
Op1 - 20-7-2020

20-7-2020

Op1

359 x bekeken | 0 reacties
5
De EU-leiders leveren op dit moment een krachtmeting van formaat, waarbij regelmatig met de vuist op tafel wordt geslagen. De inzet: overeenstemming over de invulling van het corona-herstelfonds en over de meerjarenbegroting. Parlementair verslaggever Arjan Noorlander en Europacorrespondent Stefan de Vries praten over de EU-top.

In BelgiŽ gaat het de verkeerde kant op met de coronabesmettingen; de persconferenties zijn terug en maatregelen dreigen. De Belgische Jaap van Dissel, Marc van Ranst, is te gast. Hij is ervan overtuigd dat de tweede golf in BelgiŽ is begonnen.

Abe Lenstra, het Friese volkslied, en het blauwwitte shirt met de zeven herkenbare pompeblÍden. Dit kan natuurlijk maar over ťťn voetbalclub gaan: sc Heerenveen bestaat vandaag op de kop af 100 jaar! De club die al jaren niet meer is weg te denken uit de Eredivisie, maar nog nooit de landstitel wist te bemachtigen. Waar spitsen als Ruud van Nistelrooij en Klaas-Jan Huntelaar groot werden. Maar bovenal de dorpsclub die door zowat iedere sportfanaat gewaardeerd wordt, of je nou Fries bent of niet. Hoe dat komt, vertellen Foppe de Haan en Frits Barend.

Huilende mensen die elkaar in de armen vallen, kussen en knuffelen bij het weerzien: duidelijk beelden van vůůr de anderhalve-meter-samenleving. Morgen start alweer het 22e seizoen van Hello Goodbye met presentator Joris Linssen. Hij is te gast.

In deze uitzending van Op1 waren Foppe de Haan, Frits Barend, Joris Linssen en Stefan de Vries te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Erik Dijkstra, Sophie Hilbrand, Giovanca Desire Ostiana, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink, Willemijn Veenhoven, Welmoed Sijtsma, Hugo Logtenberg, Fidan Ekiz en Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Op1 werd uitgezonden op maandag 20 juli door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie