Uitzending
Op1 - 20-6-2020

20-6-2020

Op1

445 x bekeken | 0 reacties
5
De burgemeesters Annemarie Penn-te Strake van Maastricht en Jos Wienen van Haarlem worstelen met de handhaving van de 1,5 meter in hun steden. Zo verbood Penn-te Strake vandaag een demonstratie en sloot deze week een café. Ze zijn te gast.

Hoe krabbelt Italië op na de coronacrisis, die het land zo hard trof? En kunnen we deze zomer veilig naar Italië op vakantie? Italië-correspondent Mustafa Marghadi vertelt erover.

Als peuter werd ze in Zuid-Korea achtergelaten op een parkeerterrein. Nu, 37 jaar later, is Kara Bos het eerste adoptiekind dat via de rechter contact afdwingt met haar biologische vader. Ze is net terug uit Zuid-Korea. Ze doet haar verhaal.

FC Twente heeft géén geld, géén spelers en bij wedstrijden straks géén publiek. Maar de club heeft wél een nieuwe coach: Ron Jans. Hij schuift aan.

De eikenprocessierups zorgt weer voor veel jeuk. Maar, volgens natuurfotograaf Ruurd Jelle van der Leij en boswachter Mathiska Lont is het vooral een prachtig beest.

In deze uitzending van Op1 waren Jos Wienen en Ron Jans te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Erik Dijkstra, Sophie Hilbrand, Giovanca Desire Ostiana, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink, Willemijn Veenhoven, Welmoed Sijtsma, Hugo Logtenberg, Fidan Ekiz en Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Op1 werd uitgezonden op zaterdag 20 juni door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie