Uitzending
Op1 - 25-6-2020

25-6-2020

Op1

820 x bekeken | 0 reacties
5
Na Hugo de Jonge, Mona Keijzer en Martijn van Helvert heeft een vierde kandidaat zich gemeld voor het CDA-partijleiderschap: Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt mengt zich in de strijd. Hij is te gast.

AD-recensent Angela de Jong over het volgende hoofdstuk in de VI-rel: Johan Derksen wil niet langer met Wilfred Genee aan tafel en de laatste aflevering van dit seizoen gaat niet door.

Moskeen en moskeescholen in Nederland worden daadwerkelijk gefinancierd vanuit onvrije landen, concludeert de parlementaire ondervragingscommissie die dat onderzocht. Keklik Ycel en Sad Bouharrou werden ondervraagd en bespreken de conclusies.

Minister van Defensie Ank Bijleveld praat over 50 jaar aan dapperheidsonderscheidingen bij ons leger. Onder meer majoor Frans Erkelens en Ruud van Dijken ontvingen een dergelijke onderscheiding voor heldhaftig handelen in oorlogssituaties.

Eind februari werd Kiran Badloe wereldkampioen windsurfen. In een spannende finale versloeg hij zijn vriend en rivaal Dorian van Rijsselberghe. Beiden streden ze voor n Olympisch ticket. Door het binnenslepen van de wereldtitel plaatste Badloe zich als enige Nederlander voor de Olympische Spelen in Japan volgend jaar.

De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Erik Dijkstra, Sophie Hilbrand, Giovanca Desire Ostiana, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink, Willemijn Veenhoven, Welmoed Sijtsma, Hugo Logtenberg, Fidan Ekiz en Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Op1 werd uitgezonden op donderdag 25 juni door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie