Uitzending
Op1 - 13-7-2020

13-7-2020

Op1

459 x bekeken | 0 reacties
5
Wie wordt de nieuwe lijsttrekker van het CDA? Kamerlid Pieter Omtzigt, of minister Hugo de Jonge? Tot morgen 12 uur 's middags kunnen de CDA-leden stemmen op hun favoriet. De heren gaan in debat.

Het spektakelstuk, de signature-opdracht en een technische opdracht: dat is het recept voor een uitzending van Heel Holland Bakt. Inmiddels zijn we zeven seizoenen verder en is deze zomer hét uitgelezen moment om te genieten van het beste van het enorm populaire bakprogramma. Presentator André van Duin en jurylid Robèrt van Beckhoven praten er vanavond over.

Wielericoon Joop Zoetemelk zijn talent was zó groot dat hij voorbestemd was om de Tour de France te winnen. En dat deed hij in 1980 glorieus. Maar in de nieuwe documentaire Joop! Eindelijk weer kampioen zien we dat de weg ernaar toe niet zo makkelijk was als iedereen altijd dacht. Hij is te gast.

In deze uitzending van Op1 waren André van Duin, Hugo de Jonge, Joop Zoetemelk, Pieter Omtzigt en Robèrt van Beckhoven te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Erik Dijkstra, Sophie Hilbrand, Giovanca Desire Ostiana, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink, Willemijn Veenhoven, Welmoed Sijtsma, Hugo Logtenberg, Fidan Ekiz en Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Op1 werd uitgezonden op maandag 13 juli door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie