Uitzending
Op1 - 14-7-2020

14-7-2020

Op1

423 x bekeken | 0 reacties
5
Eindelijk zouden wij er met Oranje weer bij zijn, maar helaas moeten wij het dit jaar doen zonder het EK Voetbal. Presentator en fervent sportliefhebber Frank Evenblij probeert dat gapende gat te vullen met een alternatief: de nieuwe voetbalquiz 'Quiz met ballen'. Frank is samen met deelnemer en presentatrice van Fox Sports Fresia CousiŮo Arias te gast.

Viroloog Anne Wensing schuift aan om te praten over het nieuws dat ex-coronapatiŽnten waarschijnlijk maar kort beschermd blijven tegen het virus. Dat zou grote gevolgen kunnen hebben, onder meer voor de ontwikkeling van een vaccin.

De coronapandemie is een gevolg van de 'grootheidswaanzin' van de mens. Daarom moeten we ons bezinnen, vooral op hoe we omgaan met dieren en de natuur. Dat schrijven prins Carlos de Bourbon de Parme en theoloog Paul van Geest in het boek 'Wat is wijsheid?' Ze vertellen er over.

Het was heel even reces in Den Haag, maar de Europese top van aankomende vrijdag gooide roet in het eten. Vandaag moest er opnieuw gedebatteerd worden over de verdeling van de miljarden in de Europese lidstaten. Joost Vullings, politiek commentator bij EenVandaag, bespreekt het debat.

In deze uitzending van Op1 waren Frank Evenblij, Joost Vullings en Prins Carlos te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Erik Dijkstra, Sophie Hilbrand, Giovanca Desire Ostiana, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink, Willemijn Veenhoven, Welmoed Sijtsma, Hugo Logtenberg, Fidan Ekiz en Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Op1 werd uitgezonden op dinsdag 14 juli door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie