Uitzending
Koffietijd - Aflevering 93

Aflevering 93

Koffietijd

8-1-2020

| 256 x bekeken | 0 reacties
5
Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

'Dinges'
Het Velserbroeks Gelegenheids-koor zingt het nummer Dinges.

Zolang Er Leven Is
In december is de voorstelling Hendrik Groen: Zolang Er Leven Is in première gegaan. Anne-Marie Jung speelt de rol van strenge directrice Stelwagen.

De Krokante Leesmap
In de podcast 'De Krokante Leesmap' bespreken Marcel van Roosmalen, Roelof de Vries en Noortje Veldhuizen elke aflevering de meest bijzondere tijdschriften.

De Kili-Challenge
Anne-Marie neemt in januari, samen met haar vriendinnen Tina de Bruin en Eva van der Gucht, deel aan de Kili-Challenge. Ze beklimmen de Kilimanjaro in Tanzania en proberen daarmee zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen die in oorlog leven.

Gezondheidstips
In januari kampen relatief veel mensen met griep of verkoudheid. Gezondheidsdeskundige Marcel Brienne geeft ons tips om de maand januari griepvrij door te komen!

Achterschenkel met cranberrysaus en hazelnoten
Pieter maakt vandaag een heerlijke achterschenkel met cranberrysaus en hazelnoten.

Milou verrast haar geliefde
Patrick is vandaag met het cadeautje van Koffietijd in Oisterwijk. Milou verrast haar grote liefde.

Sporten in 2020
Nu het nieuwe jaar begonnen is, zijn er veel mensen die in het kader van 'goede voornemens' meer willen gaan bewegen. We bespreken met Jeroen Krak, IJsbrand Straatman en Synthia Stoffer hoe moeilijk het daadwerkelijk is om dit vol te houden.

In deze uitzending van Koffietijd waren Anne-Marie Jung, Eva Vander Gucht en Tina de Bruin te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 93 werd uitgezonden op woensdag 8 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie