Uitzending
Koffietijd - Aflevering 98

Aflevering 98

Koffietijd

15-1-2020

| 304 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Met Patrick Martens en Eveline Stallaart blikken we vooruit op het nieuwe seizoen van de serie 'Sex Education'. -Herman Koch over zijn nieuwe boek 'Finse Dagen'. -Mozhgan Iranpour helpt in azc Utrecht het leven van de bewoners wat op te vrolijken met muziek. -Naar aanleiding van hun 10-jarig jubileum, wilden de mannen van de band Handsome Poets iets nieuws doen. Ze komen vertellen over het resultaat daarvan: de theatertour 'Lieve Schatten'.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Lieve Schatten, de nieuwe theatertour van de Handsome Poets
Of het nou Pinkpop of Lowlands is. In de afgelopen jaren kon je ze wel op ieder groot festival zien spelen en werden hun platen bekroond met platina. Bij ons in de studio: de Handsome Poets!

Giant - Handsome Poets
De Handsome Poets treden voor ons op met het nummer "Giant"!

Een nieuwe autobiografie van Herman Koch: Finse Dagen!
Herman Koch zijn nieuwe boek "Finse Dagen" is uitgekomen. Het is een autobiografisch boek. In dit boek is te lezen dat zijn jeugd zich af heeft gespeeld, op de grond van onze studio!

Hartige worteltaart met gember en cashewnoten
London staat vandaag in de keuken om een hartige worteltaart met gember en cashewnoten te maken!

Een cheque voor de Kanjer van Goud: Mozh!
Ons land leunt voor een groot deel op de honderd-duizenden vrijwilligers die zich jaar in, jaar uit belangeloos inzetten op bijvoorbeeld sport-verenigingen, scholen of voor een goed doel. En vrijwilliger die zich met hart en ziel inzet voor anderen is Mozhgan Iranpour, ook wel Mozh. Zij kreeg namens de Nationale Postcode Loterij een cheque als bijdrage voor haar opleiding.

Een lief zussencadeau!
Vandaag bezorgt Vivian het Cadeautje in Elst, waar twee zussen hun zieke zus Jannie een hart onder de riem willen steken.

Een nieuw seizoen van de hitserie "Sex Education"
Er is goed nieuws voor de fans van Sex Education. De hitserie: voor jong en oud! Vanaf aankomende vrijdag is het tweede seizoen te zien op Netflix. Bij ons aan tafel seksuologe Evelien Stallaart en Patrick Martens, allebei groot fan van de serie.

Pernille brengt even een kopje koffie!
Al de hele week kregen we vragen wat er achter ons gebeurde in de studio. Er wordt vijf weken aan de gevels gewerkt!

In deze uitzending van Koffietijd waren Herman Koch en Patrick Martens te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 98 werd uitgezonden op woensdag 15 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie