Uitzending
Koffietijd - Aflevering 90

Aflevering 90

Koffietijd

3-1-2020

| 782 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Journalist Carol Rock over onder meer het vrouwenquotum en het aanhoudende lerarentekort. -Presentatrice en verslaggeefster Shelly Sterk vertelt over het moederschap en haar plannen voor de toekomst. -Optreden van revivalband The Glamrocks.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Het typische geluid van The Glamrocks
Leer, studs, glitter, en drukke prints. Het zijn de kenmerken van de muziek-stroming Glamrock uit de jaren zeventig. Deze vijf mannen van de band The Glamrocks brengen helden als Ziggy Stardust, Alice Cooper en Gary Glitter naar het heden.

"Dit moet gevierd worden met de straat"
Nieuw-Vennep staat op zijn kop sinds op 1 januari bekend werd dat de PostcodeKanjer daar dit jaar is gevallen. Reden voor een feestje dus!

"Hij is de liefste van de hele wereld"
Shelly Sterk werd afgelopen augustus voor het eerst moeder en vertelt bij ons uitgebreid over hoe ze dit ervaart!

Winnaars op de tennisbaan
De PostcodeKanjer is gevallen in Nieuw-Vennep. Maar zijn de inwoners eigenlijk wel een beetje sportief daar? Vivian bezoekt de plaatselijke tennisbaan!

Een vriendinnencadeautje
Arianne verrast haar vriendin Maartje met het cadeautje van Koffietijd!

2020 blijft het jaar van de vrouw!
Vorig jaar voorspelde Carol Rock bij ons dat 2019 het jaar van de vrouw zou worden. Dit jaar verandert daar volgens haar niets van, en bij ons legt ze uit waarom.

Het dagelijks leven in Nieuw-Vennep gaat door!
De PostcodeKanjer is dit jaar gevallen in Nieuw-Vennep. Hoewel de spanning zich langzaam opbouwt nu het wijkfeest dichterbij komt, gaat ook het dagelijks leven ook gewoon door. Vivian gaat mee de hond uitlaten!

In deze uitzending van Koffietijd waren Shelly Sterk en Alice Cooper te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 90 werd uitgezonden op vrijdag 3 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie