Uitzending
Koffietijd - Aflevering 96

Aflevering 96

Koffietijd

13-1-2020

| 418 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Musicalacteur Jurre Geluk en radio-dj Kaj van der Ree over een nieuw seizoen 'Proefkonijnen', dat zij gaan presenteren. -Patrick Martens over de nieuwste films en series. -Hetty Kleinloog praat over haar nieuwe boek, 'Volle Kracht'. -Gezondheidsdeskundige Hetty Crèvecoeur over kouwelijkheid bij vrouwen.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Jurre en Kaj zijn de nieuwe Proefkonijnen
In het programma Proefkonijnen worden vragen behandeld waar wij zelf niet zo snel op komen maar eenmaal gesteld, wil je het antwoord wel weten. Jurre en Kaj zijn de nieuwe presentatoren die op zoek gaan naar antwoorden.

Wat kun je doen als je het vaak koud hebt?
Gezondheidsdeskundige Hetty Crèvecoeur geeft tips!

Volle kracht!
Onlangs verscheen het boek Volle kracht waarin vriendinnen Wanda, Lies, Anneke en Greetje hun vertrouwde Amsterdam inruilen voor een kampeeravontuur in Canada. De schrijfster is Hetty Kleinloog en zij zat bij ons aan tafel!

Lubaina Himid in het Frans Hals Museum
Op dit moment is in het Frans Hals Museum een tentoonstelling te zien van de Britste Kunstenares Lubaina Himid. Froukje kreeg tijdens de voorbereidingen een exclusief kijkje van Lubaina herself!

Een fijn cadeautje voor Marja
Marja heeft haar laatste werkdag en kan dan genieten van haar welverdiende pensioen. Haar goede vriendin en collega Elly wil deze dag niet zomaar voorbij laten gaan.

Het laatste entertainmentnieuws van Patrick
Wie is de Mol? is weer begonnen, de Nederlandse inzending voor het Songfestival is bekend en er staat een nieuw seizoen van You op Netflix. Er gebeurde de afgelopen week genoeg op entertainmentgebied. Patrick praat ons bij!

Loretta is terug!
Na bijna een maand afwezigheid door ziekte is onze lieve Loretta vandaag gelukkig weer terug!

In deze uitzending van Koffietijd waren Hetty Kleinloog, Jurre Geluk, Kaj van der Ree en Patrick Martens te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 96 werd uitgezonden op maandag 13 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie